Всички ние имаме различни страхове, но някои от тях са

...
Всички ние имаме различни страхове, но някои от тях са
Коментари Харесай

Какъв страх има всяка зодия?

Всички ние имаме разнообразни страхове, само че някои от тях са в нас, поради подредбата на планетите и звездите, под които сме родени.

Вижте кои са те:

Овен

Макар на пръв взор овните да наподобяват безстрашни, това което в действителност ги ужасява са рутината и застоя. Те не понасят безделието и това да се усещат безполезни е техния най-страшен катарзис.

Телец

Ужасът за тях са измененията. Те обичат бита и всекидневието, което са подреждали дълго време и към които са се приспособявали. Всяка смяна за тях е цяло премеждие, което в случай че могат постоянно ще избегнат.

Близнаци

Точно противоположното на телците, близнаците обожават измененията и новите неща, които им се случват, чакат с неспокойствие всеки ден. Ако няма нищо ново в деня им, най-малко едно, те се усещат нещастни, безсмислени и депресирани.

Рак

Романтична, безконечна обич. Това е тяхната съществена цел и приоритет в живота, а концепцията в никакъв случай да не я намерят и да останат сами и необичани, ги ужасява надълбоко и стресира.

Лъв

Това да не ги одобряват насериозно и да изгубят престижа си пред хората, е най-големият боязън на лъвовете. Те обичат да са център на внимание и да ги слушат и гледат в устата и противоположното ги изкарва отвън равновесие.

Дева

Ред на всички места към тях е средата, в която виреят най-добре, изключително в случай че е ред, който те сами са вкарали. За тях да вземем за пример “артистичния безпорядък ” на близнаците би бил някакъв цялостен призрачен сън, който единствено ще ги умори и изкара отвън нерви.

Везни

Самотата за везните е техния камшик. Те обичат да бъдат измежду хора, да бъдат обичани, изслушвани и ценени и това да остават сами постоянно ги плаши, също като дребни деца.

Скорпион

Скорпионите приказват безшумно, потайно, внимават къде, какво и на кого споделят и демонстрират тайните си. Най-големият им боязън е тези секрети да стана публично притежание, с цел да не би инцидентно да ги помислят за неприятни, глупави и всички отрицателни качества, за които те могат да се сетят.

Стрелец

За стрелците думи като “Не би трябвало! ” и “Забранено! ” са табу. Те ненавиждат рестриктивните мерки и не могат да бъдат измежду хора и среда, в които не се усещат свободни да работят, да се развиват и да бъдат себе си.

Козирог
 Знаците на Вселената, които ти споделят, че би трябвало да спреш Знаците на Вселената, които ти споделят, че би трябвало да спреш
Съдбата си знае работата и от време на време би трябвало да спреш и да се огледаш за знаците. Възможно е да сме се отклонили от правилния път и да получ...

Това да не реализиран задачите си е същински смут за козирозите. Те имат дълбоки фантазии и необятни хоризонти на погледа си и не желаят да си показват даже какво е да не реализират мечтаното. Ако това не се случва, се трансформират в меланхолични същества, които повече съществуват, в сравнение с живеят.

Водолей

Едни от главните им страхове са еднообразието в живота и ограничението на персоналната независимост. Но още по-голям смут за тях е да се изявяват пред хора. Колкото по-голяма аудитория, толкоз по-силно трептене на гласа и ръцете. Ако желаете да изплашите водолей, просто му посветете задачата да държи тост пред огромна аудитория...

Риби

Чувствителни и дълбоки, рибите не могат да действат от дебелащината и грубостта на хората. Те изпадат в дълбоки метафизичен рецесии на база всяка рецензия към тях и дълго време ги претърпяват и премислят, което е способно да ги разболее.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР