Всички ние имама навици, някои от тях са досадни и

...
Всички ние имама навици, някои от тях са досадни и
Коментари Харесай

Лошите навици, които издават същността ни

Всички ние имама привички, някои от тях са досадни и дразнещи и ни се желае да ги няма, само че по някаква причина ни е мъчно да се отървем от тях.

Истината е, че нездравословните привички приказват доста за характера на индивида, безапелационни са специалистите.

Според психолозите навикът за чоплене на пъпки значи подсъзнателно предпочитание да бъдем по-отворени към света. Кожата се явява вид преграда сред индивида и околната среда. Чрез чопленето на пъпки и недостатъци по нея неумишлено се опитваме да я преминем.

Навикът да играем с косата си и да я увъртане към пръстите си приказва за безконечни вътрешни подозрения и несъгласия, които ни тормозят. Това се приема за податливост към фокусиране в предишното, търсейки отговори за ситуацията ни в сегашното.

Друг противен табиет, който приказва доста за човек, е пренебрегването на мръсните съдове . Ако употребявани чаши и чинии престояват с дни в мивката, това значи, че имаме податливост да отлагаме работата за по-късно и постоянно завършваме уговорките си в последния миг. В старанието си да осъществят огромните си проекти, отлагащите миенето на съдове пропущат значими елементи, които в последна сметка се отразяват върху цялостното осъществяване на поставената задача.

Случвало ли ви след изобилна вечеря да хапвате в допълнение сандвич, бонбони или друго лакомство? Преяждането нормално демонстрира липса на обич и угриженост от страна на близките. Това се преглежда като опит за запълване на някаква празнота.

Ако сте привикнали да се смеете гръмогласно на обществени места, това значи, че в реалност страдате от липса на внимание и по този метод пробвате да го привлечете.

Пукането на кокалчетата на пръстите нормално е табиет, който се приписва на мъжете. Това приказва за подозрение в личните си благоприятни условия и опит за респектиране на близките.

Ако не оправяте леглото си заран , експертите биха ви определили като безсистемен човек, привикнал да разчита не на личните си благоприятни условия, а на случайността. Такива хора постоянно са уверени, че ги чакат по-важни неща денем и не намират за нужно да изразходват силата си за такива дреболии.

Много от нас употребяват паразитни думи като „ смисъл “, „ като цяло “, „ ами “. Това значи, че не можете да следите мислите си и по този метод опивате да „ забавите “ времето, с цел да си дадете опция да формулирате изречението си по различен по-ясен метод. Този табиет е постоянно срещан при дейни и креативен персони.

Ако непрестанно чоплите етикетите от бутилките и храните , това демонстрира вътрешно предпочитание за съвършен живот и че не сте изключително удовлетворени от настоящето си състояние. Подсъзнателно желаете да измененията нещо и да постигнете вътрешен баланс, безапелационни са специалистите.

Хората, които си гризат ноктите , нормално по природа са перфекционисти, желаят всичко да им е идеално и постоянно слагат доста високи условия към себе си. Преследването на триумфа е похвално, само че това не би трябвало да е за сметка на вътрешното успокоение, което постоянно перфекционистите жертват с лека ръка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР