Всички настъпващи промени - малки или големи, трябва да се

...
Всички настъпващи промени - малки или големи, трябва да се
Коментари Харесай

Тамара Глоба прогнозира кошмарен месец май за 3 зодии

Всички настъпващи промени - дребни или огромни, би трябвало да се одобряват умерено и поредно. В хороскопа си за месец май Тамара Глоба акцентира този значим метод към живота, написа jenata.blitz.bg.

За мнозина ще бъде неточност да взимат прибързани решения и да работят под въздействието на страстите, безапелационна е астроложката.

Най-накрая е пристигнал моментът, в който и най-смелите хрумвания могат да бъдат осъществени. Водният тигър е уверено и самоуверено животно, по тази причина оказва помощ на всички, които не се опасяват да рискуват.

Тамара Глоба предлага всички значими каузи да се възнамеряват за удобни дни, които през май са съсредоточени във втората половина на месеца – 12, 15, 18 и 20, 21. Ако ги оставите за неподходящите дни - 6, 9, 11, 26 и 30 май, ще допуснете голяма неточност.

Астроложката споделя още, че през май мнозина ще съумеят да получат покачване на работното място. За да се случи това обаче, ще би трябвало да поработят интензивно, което носи риска да се отрази отрицателно на фамилията.

Ако получите оферта за нова позиция, я обмислете добре. Нужно е да се вземат поради всички минуси, които могат да зародят, прибавя тя.

По отношение на здравето, Глоба предлага на всички зодии и при най-незначителните признаци да потърсят лекарска помощ. Това важи най-вече за тези, които пътуват на дълги дистанции. Изменението на климата може да им изиграе жестока смешка, споделя астроложката.

Ето какви изненади е подготвила Съдбата за всеки зодиакален знак през месец май съгласно прогнозата на Тамара Глоба:

Овен

Месецът няма да стартира добре и хубавите дни ще се броят на пръстите на едната ръка. Дори времето на открито няма да успее да оправи настроението ви.

Но през втората половина на май ще ви бъде по-лесно да наваксате и нещата ще тръгнат безпрепятствено.

Телец

Първите дни ще бъдат неспокойни и споровете ви с близките ще се задълбочават. Към средата на месеца обаче шансът ще премине на ваша страна. Не са изключени и огромни финансови облаги. Особено за тези, които имат личен бизнес.

Близнаци

Ще имате толкоз доста сила, че ще ви се коства, че можете да свършите всичко едновременно. И не по-малко хрумвания къде да я вложите. Очаквайте покачване или нови преференциални оферти.

В фамилията са вероятни дребни кавги, само че не е целесъобразно да се фокусирате върху тях прекомерно дълго.

Рак

Очакват ви мир и успокоение, тъй като държите всичко под надзор. Имате задоволително време както за работа, по този начин и за фамилията. Въпреки това не е изключено да липсвате на децата си, по тази причина е добре да планирате една дребна фамилна почивка.

Онези, които към момента не са срещнали своята половинка, не би трябвало да живеят с илюзията, че тъкмо през май това ще се случи.

Лъв

Това няма да е най-хубавият ви месец. Трябва да спрете и да си дадете отмора. Към юни всичко ще си пристигна на мястото. Раздяла с колегата не се обрисува, в случай че не решите да му оказвате напън.

Дева

Този знак ще бъде измежду любимците на Съдбата и ще успее да осъществя всички замислени планове. Всичко ще върви без спънки. А към втората част от месеца даже може да очаквате покачване.

Девите, които не са обвързани, ще могат да завържат нови сантиментални познанства.

Везни

Настъпи моментът да преосмислите държанието си. Това ще ви помогне да разберете същността на продължаващите фамилни спорове. Няма да ви коства нищо, в случай че се извините. Това ще ви помогне да оправите връзките си.

Що се отнася до проблемите на работното място - всички ще се решат като с вълшебна пръчица.

Скорпион

През май човек от предишното ще се върне в живота ви. Има смисъл да възобновите връзката си с него единствено в случай че в действителност го желаете.

Тези, които към този момент имат семейство, не трябва да се сближават още веднъж с някогашните си сътрудници. Това може да приключи зле.

Стрелец

Успехи в работата ви чакат през първата половина на месеца. А втората умерено може да посветите на себе си и фамилията.

Козирог

Представителите на този знак би трябвало да внимават доста с парите. По-добре е да не теглите заеми и да не влизате в задължения. Това ще свърши по-лошо, в сравнение с наподобява на пръв взор.

В фамилен проект всичко ще бъде умерено.

Водолей

Този ослепителен и свободомислещ знак ще потъне в администрация. Но в последна сметка задачата ще бъде реализирана.

Няма да е ненужно да се вслушате в препоръките на колегата си. Те ще ви донесат единствено изгоди.

Риби

Май е идеалното време да отидете на фамилно пътешестване и да се заредите със мощ. Повод ще се откри. Ще разполагате с задоволително сила както за решение на настоящите каузи, по този начин и за най-близките си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР