Всички наричаме общежитието в Дебелт "китайския затвор" - толкова е

...
Всички наричаме общежитието в Дебелт "китайския затвор" - толкова е
Коментари Харесай

Шливата ексклузивно за престоя си в Дебелт, за бягството от затвора и за схемите, за които никой не говори

Всички назоваваме общежитието в Дебелт "китайския затвор " - толкоз е мекичко и пластмасово и всичко се разпада. Бях подготвен да преглътна всичко - и мухъла, и влагата, и мишките, само че несъответстващото ръководство ме накара да опиша истината. Това съобщи в извънредно изявление за Burgas24.bg Иван Гюров - Шливата, който хвърли бомбата за положението в "затвора за милиони ".
Малко по-късно дейностите му бяха избрани като "грозна конспирация ". Днес той застана с името и лицето си, с цел да опише потресаващи обстоятелства от престоя си в Дебелт. Признава, че не има намерение да се връща в пандиза и не се опасява да каже истината.
"Очакват от нас да се променим, да станем примерни, само че не ни насърчават по никакъв метод. Ето образец - влязох с тримесечна присъда и чух, че там се организира курс за художници. Помолих и аз да бъда включен, тъй като съм татуист, само че не ми разрешиха. Тези хора не се пробват да ти оказват помощ да се поправиш, те гледат кой е разузнавач, кой е техен човек или си заплаща. Аз нито мога да съм разузнавач и да предам другар, нито имам пари, с цел да си платя и по тази причина ме изкарват черен ", споделя Гюров. 
"Признавам си, платих си, с цел да ми вкарат телефон, само че индивидът ми е другар и няма да му споделям името. Както постоянно е ставало, в положителния остарял затвор старшината всичко ще докара. Не се интересуват от нищо, единствено тяхното да върви. Въртят си интриги един на различен, при тях всичко е битка кой ще си вдигне с 30 лв. заплатата. Сами се изяждат един различен ", разкрива мъжът, който през вчерашния ден излезе от пандиза.
Той е решен да изкарва хляба си с почтен труд. От години работи като татуист, има намерение скоро да напусне България и да се откри в Барселона. Това е другата причина да не се опасява да назове нещата с същинските им имена.
"Колкото до обвиняванията против мен - няма по какъв начин това да са остарели фотоси, защото в остарелия корпус на бургаския затвор няма бяла стена, нито плочки. Може и да е 5-звезден, само че звездите му са толкоз надалеч, че не се виждат и с телескоп. Не ми се мисли по какъв начин ще е след още една година. Освен това, може и да сме пандизчии, само че ние също заслужаваме съответно лекуване. В този затвор лекуват всичко с аналгин и диазепам. Пиеш хапче, заспиваш и когато се събудиш, си излекуван ", продължава Шливата.
Единствено пред Burgas24.bg младият мъж описа и истината за бягството си от пандиза.
"Не избягах поради това момиче. Действително имаше момиче, което ми е идвало на рандеву, може би поради това по медиите писаха, че съм го направил поради нея, само че истината е друга. Проблемите, поради които го направих, бяха доста по-сериозни, доста по-задълбочени, само че сега към момента не мога да разкрия какви тъкмо бяха те ", признава Гюров.
Цялото изявление с Иван Гюров - Шливата гледайте в нашето видео!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР