Всички, намесили името на ВМРО и на лидера й Красимир

...
Всички, намесили името на ВМРО и на лидера й Красимир
Коментари Харесай

ВМРО: Всички, намесили Каракачанов в скандала с паспортите, да се извинят

Всички, намесили името на Вътрешна македонска революционна организация и на водача й Красимир Каракачанов в скандалната скица с търговия с българско поданство, по която тече инспекция на спецпрокуратурата, дължат най-малкото опрощение за уронване на престижа, декларират от ВМРО-БНД в известие до медиите.

От днешната конференция на профилираната прокуратура, на която бяха оповестени данни за следствието за измами с документи за български генезис и арестите в Държавната организация за българите в чужбина, стана ясно, че няма никакви сведения Вътрешна македонска революционна организация и Красимир Каракачанов да са съучастници по някакъв метод, показват от партията.

От там цитират заместник-главния прокурор Иван Гешев, който в отговор на журналистически въпроси е оповестил, че " все още от събраните доказателства няма връзка на министър Каракачанов с описаната незаконна активност " и " няма данни да е забъркана партията Вътрешна македонска революционна организация или адресът на централата ".

" Ние, патриотите от Вътрешна македонска революционна организация, продължаваме да държим, че лицата от български етнически генезис би трябвало да получават българско поданство по облекчена процедура. Това е наша идея, имаме вяра, че е национална идея - България да бъде същинска майка за всички свои рожби, от всички български етнически землища ", показват от партията.

Вътрешна македонска революционна организация напомня и безапелационната си позиция, че всеки, разрешил си да спекулира и да се облагодетелства на гърба на нашите сънародници, които желаят българско поданство, би трябвало да бъде преследван с цялата суровост на закона.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР