Всички модели смарт часовници в каталога на А1 се предлагат

...
Всички модели смарт часовници в каталога на А1 се предлагат
Коментари Харесай

А1 предложи всички смарт часовници на лизинг с 0% оскъпяване


Всички модели смарт часовници в каталога на А1 се оферират на лизинг с 0% рента
(снимка: А1 България)

Телеком операторът A1 България предлага всички налични модели смарт часовници на лизинг с 0% рента с проектите Unlimited, считано от 1 март до края на месеца. Потребителите могат да вземат на лизинг мечтаното устройство, без спомагателни разноски за рента.

В промоцията през март са включени на водещи марки като Samsung, Huawei и Xiaomi. Условията на лизинга без оскъпяване са годни при закупуване на устройство с абонамент за проект Unlimited както за нови, по този начин и за сегашни клиенти на оператора.
още по темата
Сред предложенията е стилният и функционален Samsung Galaxy Watch6 Classic 43 mm LTE в сребрист цвят. Смарт часовникът се отличава с 1,31-инчов Super AMOLED екран, интуитивно скролване и завъртане във всяка посока и персонализирани подготвителни стратегии. Устройството се предлага на лизинг с 0% рента от А1 на цена от 33,30 лв. за 23 месеца и първична вноска 34,09 лв. с проект Unlimited Ultra за интервал от 2 години.

За хората с деен метод на живот А1 предлага модела Samsung Galaxy Watch6 44mm LTE със самоуверен дизайн в черно и 1,47-инчов Super AMOLED екран. Смарт часовникът следи здравето през цялото денонощие и мери телесния състав с помощта на технологията BioActive на Samsung. Цените на лизинг стартират от 28,32 лв. за 23 месеца и първична вноска 28,63 лв. с проект Unlimited Ultra.

Смарт часовниците Huawei от серията GT 4 също са измежду промоционалните модели. Те се отличават със моден дизайн и редица усъвършенствани функционалности за следене на здравните индикатори. За дамите се предлага моделът Huawei GT 4 41mm с първокласен дизайн в ярко злато и каишка миланска плетка, 1,32-инчов AMOLED екран и до 7 дни живот на батерията. Huawei GT 4 41mm може да се закупи на цени от 25,02 лв. за 23 месеца и с първична вноска 24,53 лв. с проект Unlimited Ultra.

Мъжкият модел Huawei GT 4 46mm се предлага в черно с по-голям 1,43-инчов AMOLED екран и до 14 дни живот на батерията, което го прави желан избор за консуматори, които отдават приоритет на издръжливостта. Може да бъде закупен на лизинг без оскъпяване с проект Unlimited Ultra на цена от 20,82 лв. за 23 месеца и с първична вноска 21,13 лв..
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР