Всички модели на Кohler могат да говорят, с пълните функции

...
Всички модели на Кohler могат да говорят, с пълните функции
Коментари Харесай

Интелигентни огледала за баня – смарт контрол и онлайн шопинг

Всички модели на Кohler могат да приказват, с цялостните функционалности на Amazon Echo

Интелигентните огледала на Kohler са част от световната наклонност за изкуствен интелект, при която производителите прибавят смарт технологии безусловно към всичко

Ако в миналото сте имали предпочитание да разговаряте с цифровия помощник Amazon Echo, до момента в който сте в банята, можете да сте възползвате от интелигентните огледала за баня, които към този момент се оферират на пазара.

Огледалото, което Кohler показа на ревюто за потребителска електроника през януари, в този момент е налично за потребителите. Цените стартират от $999 за 24-инчов модел, а оптималният размер, който можете да си купите е 40 инча. Всички модели имат функционалността да приказват, само че няма да получите отговор от тях, че сте „ Най-красиви на земята “.

Получавате цялата функционалност на Amazon Echo, което значи, че през огледалото можете да пазарувате, да слушате музика или да получите настояща информация за пътната конюнктура и трафика.

Според представителите на Kohler, това е първото огледало, задвижвано от Alexa, което се предлага на пазара, с толкоз доста функционалности, включително и светлинни благоприятни условия.

Говорейки с Alexa, ще можете да контролирате вградените светлини, да намалите или увеличите осветлението на помещението, както и да контролирате други интелигентни устройства в банята, като да вземем за пример вашата „ умна тоалетна “ – с цветно осветяване, отопляеми седалки и синхронизиране на музика, обвързвана с Bluetooth (смарт тоалетната на компанията се отваря, когато я доближите, затваря се автоматизирано и сама пуска водата, когато се отдалечите).

Новите артикули на Kohler са част от световната наклонност за изкуствен интелект, при която производителите прибавят смарт технологии безусловно към всичко, посредством вграждане на чипове, датчици и други устройства. Когато тези технологии доминират в дома ви, това се назовава „ интелигентен дом “.

Не е напълно ясно за какво бихте желаете да пазарувате, до момента в който сте в банята, само че Kohler има някои хрумвания и те са свързани с това, че смарт технологиите разрешават да организирате дилемите си и да предприемете дейности на момента, без да се постанова да помните и да си водите мемоари, да вземем за пример: „ Добавете червило или крем за бръснене към листата за извършване на покупки с елементарна гласова команда “.

Сензорната дарба на умните огледала улавя придвижвания и в случай че влезете в банята през нощта, огледалото ще светне леко, с цел да освети пътя ви.

Интелигентните устройства намират все огромно приложение в всекидневието ни, улесняват осъществяването на поетите задължения, обезпечават ни по-комфортен и проведен живот.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР