Всички млади хора, които искат да бъдат доброволци в екипа

...
Всички млади хора, които искат да бъдат доброволци в екипа
Коментари Харесай

Българското председателство на Съвета на ЕС набира доброволци

Всички младежи, които желаят да бъдат доброволци в екипа на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз, ще могат да аплайват до края на деня на 20 октомври. Министър Павлова удължи с 10 дни периода за подаване на документи по предложение на управлението на СУ " Св. Климент Охридски ". Мотивът е, че доста студенти имат интерес да се включат в осъществяване на председателството, само че поради лятната почивка не са могли да получат информация или да подадат документи.

Доброволците за председателството първи ще посрещнат интернационалните делегации и гостите, които ще дойдат в София за над 270 работни срещи. Те ще имат основна роля за първите усещания от България като хазаин. В рамките на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз 2018 в столицата ни се чака да дойдат към 22 000 задгранични посетители./ iNews.bg

За тяхната добра организация Министерството за Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз ще разчита и на няколко съществени групи от доброволци:

Доброволци, съпътстващи делегациите на високо равнище

Доброволци, обслужващи осведомителните бюра

Доброволци, подпомагащи активността на пресцентъра на Председателството

Всеки, който желае да способства за триумфа на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз, може да кандидатства най-късно до 20 октомври 2017г. Пълен лист на нужните документи и адрес за изпращането им ще намерите ТУК.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР