Всички местни избори зависят от кметовете и общинските съветници. Структурите

...
Всички местни избори зависят от кметовете и общинските съветници. Структурите
Коментари Харесай

Живко Тодоров: Фандъкова няма да загуби, а Цветанов...

Всички локални избори зависят от кметовете и общинските съветници. Структурите на ГЕРБ работят и не чакам разтърсвания. Това съобщи в утринния блок на Нова тв Живко Тодоров, претендент за кмет на Стара Загора от ГЕРБ, представен от Блиц.

``
реклама

" Местните структури няма да работят против нас. Цветанов също, той няма да тръгне против това, което е основал. В партията проблем няма ", сподели още той.

" Йорданка Фандъкова няма да загуби тези избори. Столичани виждат смяната в София през последните 10 години. В момента София е един доста друг град. Вчера Фандъкова показа своите ясни цели, които засягат всички жители ", добави Тодоров.

" За предварителни избори не може да се приказва. Все отново всеки град има право на избор. За нас в ГЕРБ е значимо, кой ще ръководи столицата ", сподели още претендентът за кмет на Стара Загора.

" Един град е жив организъм и се развива непрекъснато. ГЕРБ не търгува с доверието на хората. В Пловдив предложихме една мощна кандидатура - тази на Здравко Димитров ", безапелационен бе Тодоров.

" Трябва да сложим условия и условия пред Северна Македония относно участието им в Европейски Съюз и нашата поддръжка ", смята Живко Тодоров.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР