Всички мерки трябва да бъдат отменени и да се върнем

...
Всички мерки трябва да бъдат отменени и да се върнем
Коментари Харесай

Мангъров каза кой трябва да е начело на щаба и отсече: Мрем заради друго, не е причината COVID-19

Всички ограничения би трябвало да бъдат анулирани и да се върнем към естествен живот. Това за следващ път съобщи доцент Атанас Мангъров. Според него умрелите у нас в този момент са с 16 000 повече спрямо предходната година, а съответно от Коронавирус в тази група жертвите са 7 000.

Той разяснява и резултатите от изборите и неговата загуба. 

" Не можа да стигне до съзнанието на хората това, което приказвах. Партия АБВ има над 14 000 гласа, разчитах на 20 %, тъй като толкоз е делът на рационалните хора в България, само че не се получи ", сподели още Мангъров.

Мерките тук не бяха най-строгите спрямо други страни в Европа. Но здравната част на ръководството на рецесията стояха хора, които в множеството време не бяха в час.

Все още съм шеф на Коронавирус поделение. Не съчувствува на никоя от новите партии, които прескочиха бариерата.

В момента сме във етапа на последователно затихване на следващата коронавирусна вълна, сподели още доцент Мангъров. Не съм епидемиолог, с цел да оглавявам Националния действен щаб, само че съм срещу да го оглавяват хирурзи, микробиолози и всевъзможни други експерти, разнообразни от епидемиолози. Според него Мира Кожухарова е подобаващият човек за поста.

В лечебните заведения има доста приети в болница, моето поделение е цялостно, само че не претъпкано. Мерките би трябвало да бъдат разхлабени, стягането им не води до усъвършенстване.

Винаги сме били на челните места по смъртност, тъй като не спортуваме, не се храним съответно, злоупотребяваме със себе си - след тежък работен ден на салатка и ракийка, поради което сме и със наднормено тегло.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР