Всички мерки, които се предлагат като разхлабване, се обсъждат много

...
Всички мерки, които се предлагат като разхлабване, се обсъждат много
Коментари Харесай

До дни отпадат ключови забрани у нас! Ген.Мутафчийски обяви кои са те

 " Всички ограничения, които се оферират като разхлабване, се разискват доста интензивно. Последните две седмици се трансформираха доста неща. В идващите дни ще бъдат направени съответните известия ", поде той. 

" Правителството ще разгласи метода, по който ще се отпускат ограниченията. Върви се по пътя на последователно освобождение на ограниченията. Един от правилата, който се съблюдава е, в случай че се позволява някакво събиране на прочут брой хора, то да е за спортуващите навън. После ще се вземе и решение за спортовете в закрити пространства ", сподели той.

" Много интензивно се разискват тези неща. За страдание, не може да се планува в цялостен размер какъв може да е резултатът от това нещо. Всички страни по света, с отпущането на ограниченията, приказват за " проба-грешка ", сподели генералът. 

" Ние следим доста деликатно какво се случва и дали някоя страна, с по-отпуснати ограничения от тук, има повече заболеваемост ", добави шефът на ВМА. 

Той огласи кои са ограниченията, които ще паднат на първо време: " На първо време ще се позволи вървене в планините, ще има разширение на контингента, който да може да излиза в парка, спортовете навън ще се разрешат, както и груповите тренировки на открито, само че при избрани условия ", съобщи той. 

" Разхлабването ще бъде обявено и оповестено като дати от държавното управление ", добави той.  " Имаме мнение по въпроса за носене на маски и дали да би трябвало наложително да бъдат носени на открити пространства. В затворени пространства и градски превоз, това ще остане. Спорим сега за откритите пространства ", сподели Мутафчийски.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР