Всички мечтаем да остареем с половинката си. На някои това

...
Всички мечтаем да остареем с половинката си. На някои това
Коментари Харесай

Вижте тези 6 романтични жеста, които ще направят връзката ви по-силна

Всички мечтаем да остареем с половинката си. На някои това им се случва, други се разделят, с цел да срещнат една нова и доста по-вълнуваща обич. Но и любовта, като цветята, желае специфични грижи, с цел да оцелее в днешния свят на обществени мрежи, измислени визии и нереални връзки. Ето няколко секрети, за това по какъв начин да имате в действителност сантиментална връзка:

Намислете си обща фантазия.
Споделянето на общи фантазии сплотява. Когато двама души мечтаят дружно, имат обща цел, когато чакат дружно нещо да се случи, те се усещат изключително свързани. Може да спестявате пари за огромно пътешестване или пък за нова кола. Важното е задачата да бъде нещо позитивно, което да ви кара да се усмихвате, когато мислите за него.

Радвайте се един различен с дребни изненади.
Кой не обича приятните изненади? Не вярвайте, в случай че някой ви каже противоположното. Особено след първите години, когато искрите на любовта стартират да гаснат, е потребно да намерите способи да ги разпалите още веднъж. Всеки обича изненадите. Освен това те са знак за изключително внимание. Разбира се, съобразете ги с желанията на индивида до себе си. За да бъдат оценени уместно.

Ако се скарате, не обвинявайте единствено другия.
Както се споделя и най-хубавите фамилии се карат. Ако се стигне до такава степен, че се сдърпате, не обвинявайте единствено колегата. Помислете над случилото се. И си дайте малко време. След това още веднъж поговорете.

Прекарвайте време един без различен.
Хубаво е да си имате свои занимания, занимание, нещо, което да вършиме без половинката си и да ви носи наслада. Ако сте непрекъснато залепени един за различен, по-бързо ще си омръзнете. И няма да имате време да заредите батериите.

Гушкайте се.
Физическият контакт потвърдено поддържа любовта. Докосването зарежда с доста мощна сила. То ни зарежда без да се постанова да споделяме нито дума. Гушкането кара организма да създава окситоцин, прочут като „ любовен хормон “. Благодарение на него ще се почувствате свързани и щастливи.

Оставете колегата да се наслаждения на своите си занимания и наслади.
Понякога е потребно да си вземете отмора от нормалните ежедневни отговорности и да си подарите един ден, в който да вършиме това, което обичате. Оставете да избере сътрудникът ви. Дори да е нещо, което не ви е напълно на сърце, дано този ден бъде за него. Следващия път ще си размените местата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР