Всички кралски ентусиасти жужат с една и съща реакция към

...
Всички кралски ентусиасти жужат с една и съща реакция към
Коментари Харесай

Първият продукт на Меган Маркъл от новата марка кара хората да казват едно и също нещо

Всички кралски запалянковци жужат с една и съща реакция към последното начинание на Меган Маркъл, до момента в който виждат тъничък подробност в представянето на новия й артикул. Херцогинята на Съсекс преди малко пусна първия продукт от нейния пресен начин на живот етикет American Riviera Orchard, възхитително сладко от ягоди.

Миналия месец беше пусната марката на Меган, American Riviera Orchard, само че детайлности за нейните оферти беше нищожно до в този момент. Социалните медии са оживени, защото инфлуенсърите започнаха да демонстрират встъпителния артикул на марката, сладко от ягоди, което им беше даден късмет да опитат. Феновете с зорки очи обаче видяха нещо завладяващо в опаковката на продукта.

Това, което притегли вниманието на мнозина, беше, че бурканите, изпратени на инфлуенсъри, които с неспокойствие разгласиха фотоси на подареното им сладко, съдържаха самостоятелна номерация. Например един буркан е маркиран с „ 17 от 50 “, до момента в който различен гласи „ 10 от 50 “. Това неповторимо номериране накара многочислени по...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР