Всички коледари получиха торбички с лакомства Коледари от детска градина Дружба“

...
Всички коледари получиха торбички с лакомства
Коледари от детска градина Дружба“
Коментари Харесай

Малки коледари посетиха кмета на Асеновград д-р Христо Груде...

Всички коледари получиха торбички с лакомства

Коледари от детска градина „ Дружба “ поздравиха по остарял български бит кмета на община Асеновград доктор Христо Грудев. Малчуганите нарекоха за здраве и благодат домакина и жителите на Асеновград. Директорката на детското заведение Антония Русева благодари на доктор Грудев за гостоприемството, пожела „ преди всичко здраве, доста усмивки, отворени сърца и постоянно положителни хора да са към Вас “.



 Д-р Грудев благодари на децата за хубавите пожелания, като и той насочи към тях своите: „ Коледа е един от най-хубавите празници, които занапред настъпват. Искрено ви искам в Коледната нощ да получите тези дарове от Дядо Коледа, за които мечтаете. Бъдете здрави, поисквам ви да имате щастливо детство и радостни празници “. Градоначалника описа на децата приказката за „ Дядо Коледа и неговите помощници “. Децата споделиха, че приказката им е харесала доста и ще я опишат вкъщи. Всички коледари получиха торбички с лакомства, персонално от доктор Грудев.



Коледарите от ДГ „ Дружба “ поздравиха и ръководителят на общински съвет Драгомир Георгиев. Той също сервира на децата торбичка с лакомства и им пожела „ Да бъдат здрави, сполучливи и всички пожелания и стремежи да им се осъществен през 2023г. “
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР