Всички, които следят много внимателно всяка публична проява на херцогинята

...
Всички, които следят много внимателно всяка публична проява на херцогинята
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън с ново тайно оръжие! Ето какво е то

Всички, които наблюдават доста деликатно всяка обществена демонстрация на херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън, от дълго време са открили, че стилът й не се е трансформирал изключително доста през годините. Той си остава непоколебим и изискан. " Това е стилът на бъдещата кралица ", не стопират с удивление да повтарят всички поклонници на английското семейство.

За да наподобява постоянно безупречно, за избора си на тоалети 37-годишната херцогиня се доверяваше на персоналния си консултант Наташа Арчър. От известно време обаче Мидълтън не може да разчита на услугите й, тъй като в края на предходната година стилистката стана майка и мястото на персонален стилист остана вакантно.

Оказва се, че Кейт бързо е излязла от ситуацията и е намерила заслужен заместител на Арчър. Наскоро стана ясно, че някогашната редакторка на английската версия на стилното списание Vogue Вирджиния Чадуик-Хейли скрито оказва помощ на херцогинята Кеймбридж при избора й на облекла.

" Джини е тайното оръжие на Катрин. Тя направи огромна смяна в дрешника на херцогинята и й оказа помощ да придобие убеденост. Кейт беше доста впечатлена и признателна за помощта й ", споделя източник от Бъкингамския замък.

По данни на " Дейли мейл ", точно Джини е посъветвала Мидълтън при визитата си в Henry Fawcett Children`s Centre в Лондон през март тази година да облече пурпурната копринена риза на италианската фешън къща Gucci и черния свободен панталон на Jigsaw.

Вирджиния Чадуик-Хейли е остаряла другарка на Кейт Мидълтън. Двете са учили дружно в университета на Сейнт Андрюс. Тя даже бе измежду гостите на сватбата й в Уестминстърското абатство през 2011 година. Самата Джини също е от аристократичните среди. Баща й е третия лорд Стратълмънд.

Това не е първият случай, в който основен редактор на Vogue става персонален стилист на член на английското кралско семейство. През 1980 година принцеса Даяна се довери на безупречния усет на публицистичния шеф на списанието Анна Харви.

По наблюдателните към този момент видяха, че доверявайки се на Джини, Кейт към този момент е почнала да изневерява на огромната си обич - обувките на висок ток. Времето ще покаже какви други смели промени ще претърпи дрешникът й.

jenata.blitz.bg

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР