Всички, които са заявили участие в проекта и не са

...
Всички, които са заявили участие в проекта и не са
Коментари Харесай

Спират подписването на договори по проекта за чист въздух

Всички, които са декларирали присъединяване в плана и не са подписали контракт с общината до 01.09.2023 година, ще имат опция да аплайват за идващия програмен период 

Приключи сключването на контракти с крайни получатели, кандидатствали за нови отоплителни устройства по проект „ Мерки за възстановяване качеството на атмосферния въздух в Община Пловдив посредством понижаване на излъчванията на ФПЧ10 от битовото отопление “. Причината е приключване на периода за осъществяване на плана и постигане на знака за подписани контракти с семейства, заложен по оперативна стратегия „ Околна среда 2014-2020 година “

Всички, които са декларирали присъединяване в плана и не са подписали контракт с общината до 01.09.2023 година, ще имат опция да аплайват за идващия програмен интервал, който се чака да стартира през ноември.

Община Пловдив ще разгласи и нови дати за банкет на заявления, а пилотно в програмата ще могат да вземат участие и „ енергийно небогати семейства “, които ще  могат да аплайват за монтирането на фотоволтаични системи 4 kW за произвеждане на електрическа енергия за лично ползване.

Община Пловдив припомня, че всички семейства, в които е осъществен монтаж на нов отоплителен апарат, са длъжни да предадат старите си печки. Демонтажът и събирането на уредите за битово отопление на дърва и въглища се прави от „ Моби – шоп “ ЕООД, като представители на компанията авансово се свързват с жителите за уточняване дневно и час на демонтажа. Телефон за контакт с офис на „ Моби – шоп “ – 032/26 09 30.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР