Всички, които са против диверсификацията, в момента са за оставка

...
Всички, които са против диверсификацията, в момента са за оставка
Коментари Харесай

Премиерът: Всички против диверсификацията искат оставката ми

Всички, които са срещу диверсификацията, сега са за оставка на държавното управление, съобщи министър председателят Бойко Борисов в четвъртък при следващата си ревизия с джипката. След инспекцията преди ден по трасето на продължението на газопровода " Турски поток ", чието название " Балкански поток " бе разжалвано Борисов, в този момент той ревизира по какъв начин върви градежът на газопровода Стара Загора-Хасково- Комотини, който ще е междусистемна връзка на България и Гърция.

Не е ясно по какъв начин министър председателят реши, че протестиращите против държавното управление, са срещу енергийната диверсификация. Според него, " този план, в случай че ние не го бутаме с всичка мощ, както не го е имало, по този начин няма и да го има ". " Ще забуксува и ще спре ", съобщи министър председателят, до момента в който шофираше по трасето край хасковското село Узенджово, където минава трасето на интерконектора. Той бе съпроводен от енергийния министър Теменужка Петкова, която го осведоми за работата по трасето и опита да бъде наваксано изоставането поради ковид и градежът за завърши до края на 2020 година



" Абе, не ни верваха, че ще го създадем този газопровод. Сега кота го виждам по какъв начин върви, разбирам за какво ги е гняв. Това към този момент е същинска диверсификация. Това, което те са говорили, ние го направихме ", декларира Борисов..

" Лесно е да се приказва, мъчно е да се направи ", включва се Петкова.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР