Всички, които са гледали трети сезон на Ергенът“, си спомнят,

...
Всички, които са гледали трети сезон на Ергенът“, си спомнят,
Коментари Харесай

Този път мама одобрява: Новата приятелка на Ергена Алек може да е над 30, но има яхта и приказна вила (СНИМКИ)

Всички, които са гледали трети сезон на „ Ергенът “, си спомнят, че един от главните причини да зареже двете финалистки бе, че бяха трансферирали 30-те, а Надежда имаше и дете. Е, оказа се, че възрастта не е чак подобен проблем за Алек Младенов, когато кесията на дамата е цялостна!

Новата половинка на злополучния Ерген, която към този момент ви показахме и която още веднъж е по-възрастна от него русокоска, се оказа червива от пари. Освен красива и интелигентна, адвокатката  Царина Рускова, която риалити героят обществено показа като свое гадже, се оказа и доста богата.

 Алек и Царина

Снимка: HiLIFE

37-годишната Царина разполага с невероятна къща край морето в Созопол. Решава да си я купи непринудено, споделя самата тя.

 Царина къща СОзопол

Снимка: plovdiv24.bg

 къщата на Царина Созополис

Снимка: plovdiv24.bg

„ Скромната “ вила разполага с басейн, веранда, а интериорът е обзаведен дизайнерски в преобладаващо бели тонове.

 тузарска вила

Снимка: plovdiv24.bg

 вила в бяло

Снимка: plovdiv24.bg

Като запалена къмпингарка (ах, какво съвпадение), адвокатката всяка година посреща Джулай морнинг на морето. По време на един от изгревите край Созопол се загнездва концепцията за ваканционна къща и Царина бързо я реализира.

 Царина другарка Ергена

Снимка: plovdiv24.bg

Закупува парцела в скъпарския комплекс Созополис, само че признава, че рядко й остава време да му се наслаждения поради натоварения си график.

Въпреки това си купува и яхта – разумното продължение на къща край морето. Заради 9-метровата хубавица, както я назовава, Царина изкарва и капитански курсове.

 жена ръководи яхта

Снимка: plovdiv24.bg

По всичко проличава, че заплатата й като юрист е баснословна, a евентуално това е и една от аргументите майката на Алек да не роптае поради възрастта й.

Припомняме, че точно мама Ксения разубеди Алек с избора му в „ Ергена “, защото момите били над 35 години – причина за репродуктивни проблеми, ранна менопауза и така нататък

Въпреки тези забележки, новата половинка на Алек е точно на 37 години. Царина обаче е от сой! Завършила е интернационално икономическо право в Сорбоната във Франция с спомагателни квалификации в областта на комерсиалното право и комерсиалния арбитраж. Говори френски, британски, немски и съветски.

 Ергенът гадже

Снимка: plovdiv24.bg

След прибирането си в България насочва вниманието си към започващи бизнеси, задгранични вложения и подкрепяне на еко планове, подобряващи средата в България.

Последните години ползите и напъните й се сплотяват към дела в областта на здравното право и здравната система в България, гласи част от биографията на впечатляващата русокоска.

„ С Царина се запознахме откакто излязох от предаването, в което участвах. Срещнахме се на събитие, обвързвано с коли – и двамата имаме въодушевление към моторните спортове. Смешното е, че едно от нещата, което ни сплоти, е, че не гледаме телевизия. А и доста обичаме да пътуваме “, сподели Алек.

Явно мама Ксения се е примирила с обстоятелството, че синът й си пада по дами над 35 и въпреки всичко му е разрешила да излиза с какичката, разкри сайтът Intrigi.bg.

Редактор: Петя Иванова
Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР