Всички, които пресичат границата ни, са нелегални според мен. Засиленият

...
Всички, които пресичат границата ни, са нелегални според мен. Засиленият
Коментари Харесай

Депутат от ГЕРБ пита за мигрантския натиск, с витиевати отговори за оградата с Турция

Всички, които пресичат границата ни, са незаконни съгласно мен. Засиленият напън (откъм Турция) е от 1 месец. Това съобщи депутатът от ГЕРБ Александър Иванов.

По думите на Иванов, по тази причина ГЕРБ по какъв начин по този начин влезнали в лагерите и общежитията може да се разхождат и „ да заловен влака ”, като отидат накъдето желаят. Конкретно той обърна внимание на Любимец, а в Харманли допреди месец имало 100 домуващи незаконни мигранти, в този момент потенциалът бил съвсем напълнен.
 Четири пъти повече мигранти хванати у нас през първите 6 месеца на годината Четири пъти повече мигранти хванати у нас през първите 6 месеца на годината
Четири пъти повече незаконни мигранти спрямо предходната година са арестувани през първите 6 месеца на 2021-ва, оповестяват от Граничн...

Иванов смята, че се възобновява Балканският път. Той обаче бил пропуснат проблем „ допреди 2 месеца ”. На въпрос на Българска национална телевизия за оградата по границата с Турция и дали тя не пропада, какъв брой струваше, Иванов се измъкна с думите, че „ няма концепция ” и не реализира надзор. Явно оградата си вършеше работата допреди 2 месеца, настоя депутатът, съгласно който наподобява се отпуснал физическият надзор и контролът по видеонаблюдението.

Надявам се в петък, 30 юли, другите ни партии да ни поддържат за чуване на господин Рашков. Искаме да питаме какъв е контролът по границата по времето на служебното държавно управление, сподели Иванов. По думите му, трябвало да се обясни защо се употребяват ресурсите на Министерство на вътрешните работи – дали не за репресии, вместо за отбрана на границата.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР