Всички, които искат да видят повече информация могат да го

...
Всички, които искат да видят повече информация могат да го
Коментари Харесай

Петков: Организирахме щаб с гръцките власти за изчезналите българи в Йонийско море

Всички, които желаят да видят повече информация могат да го създадат на уеб страницата на консулството ни в Солун, добави той
Българското държавно управление е провело щаб, който е в съгласуваност с гръцките управляващи и непрекъснато следи информацията по отношение на случая с пожара на ферибот в Йонийско море, при който все още са в неопределеност девет български жители. Това стана ясно от видеообръщение на премиера Кирил Петков.

„ 9 български жители са в неопределеност след пожара на кораба в Йонийско море. Следим всяка информация, която идва, с цел да сме сигурни, че българското държавно управление прави всичко, с цел да върне българите от ферибота назад в България. “, разгласи министър-председателят.

Той съобщи вяра, че ще има добър резултат и щастлива развръзка.

„ Нашите мисли са със околните на тези хора и фамилиите им “, добави Петков.

„ Организирали сме щаб, който следи информацията и координира с гръцките управляващи. Всички, които желаят да видят повече информация могат да го създадат на уеб страницата на консулството в Солун. На уеб страницата на министерски съвет също ще има информация и телефони. Ще държим е течение всички българи. “, съобщи министър председателят.

„ Надяваме се на положителни вести в скоро време. “, приключи Кирил Петков.

В Генералното консулство в Солун е обезпечено непрекъснато дежурство, като сънародниците ни могат да се свържат на следните телефони: +30 2310829210 105, +30 2310 869 510.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР