Всички, които гласуваха днес против Никола Минчев показаха, че не

...
Всички, които гласуваха днес против Никола Минчев показаха, че не
Коментари Харесай

Първи реакции след отстраняването на Никола Минчев

Всички, които гласоподаваха през днешния ден срещу Никола Минчев демонстрираха, че не им пука за тази страна, че не се интересуват от личната си идеология . Те са едни маркетингови компании, които лъжат своите гласоподаватели. Завесите се подвигат и нас не ни е боязън от избори.

Това сподели министър-председателят Кирил Петков , откакто 125 народни представители гласоподаваха „ за” предварителното освобождение на Никола Минчев от председателския пост в Народното събрание. От парламентарната естрада Петков благодари на Минчев и съобщи, че смяната идва и малко по малко България ще бъде друга.

Минути след гласуването председателстващият съвещанието Кристиан Вигенин разгласи отмора и Петков даде ново малко изказване пред публицистите в коридорите. Има ново болшинство в този Народното събрание. Те се прегърнаха – това значи цялостна непоследователност, тези хора нямат морал, сподели Петков, откакто оставката на Минчев идва, с помощта на „ Има подобен народ”, ГЕРБ, Движение за права и свободи и „ Възраждане”. Премиерът изрази вяра, че в 47-ото Народно заседание има свестни хора, които са на ръка и ще съумеят да преборят страха си.

Днес е един незабравим миг. Днес стана ясно, аз към този момент няма какво да разкривам, който и да е от тази естрада, всички гласоподаватели на „ Възраждане “ могат да видят, че те гласоподават с ГЕРБ и Движение за права и свободи. Това сподели националният представител от „ Продължаваме промяната “ Искрен Митев във връзка гласуваната оставка на ръководителя на Народното събрание. „ Това е за всички гласоподаватели на „ Възраждане “: Вие гласувате с ГЕРБ и Движение за права и свободи, честито, добре пристигнали в мафията “, съобщи Митев.

"БСП за България ":

Гласувах срещу оставката, тъй като съм срещу и постоянно съм бил срещу закона, че първи си отиват достойните. За господин Минчев това не е краят, това е началото в политиката. Това сподели Крум Зарков от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България” в негативен избор, откакто Народното събрание гласоподава оставката на ръководителят на 47 Народно заседание, съобщи кореспондент на БГНЕС. Предстоят тежки дни и седмици пред нашата нация и в разговорът, който неизбежно ще се състои – дали тук, дали в предизборната акция, би трябвало да се вдъхновим от Никола Минчев, сподели още Крум Зарков.

Мирослав Иванов от „ Продължаваме промяната” ще извършва длъжността ръководител на 47-ото Народно заседание до избора на нов.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР