Всички, които днес гласуваха срещу председателя на парламента, показаха, че

...
Всички, които днес гласуваха срещу председателя на парламента, показаха, че
Коментари Харесай

Премиерът: Всички, които днес гласуваха срещу председателя на парламента, показаха, че не им пука за страната

Всички, които през днешния ден гласоподаваха против ръководителя на Народното събрание, демонстрираха, че не им пука за страната. Това разяснява министър председателят Кирил Петков преди минути. 

Според него тези хора са на ръба. " Чувстват се сред страха да създадат вярното нещо. Ако съумеят да преборят страха си, аз знам, че вътре тяхната съвест ги кара да поддържат България да не влезе в политическа рецесия - избори след избори. Всички тези, които гласоподаваха през днешния ден срещу господин Минчев демонстрираха ясно, че не им пука за тази страна. Не се интересуват от личната си идеология, те са едни маркетингови компании, които лъжат своите гласоподаватели ", сподели още Петков. Той акцентира, че Политическа партия не ги е боязън от избори.

Според него хубавото е,че завесата се подвига, съобщи настоящо.ком. 

Той видя ново болшинство сред " Възраждане ", Движение за права и свободи, останалите депутати на Има Такъв Народ и ГЕРБ. " Това е забавно за всички български жители, че Има Такъв Народ влезе с концепцията да изчегърта ГЕРБ и гласоподава с тях. " Възраждане " веят някакви флагове, Движение за права и свободи приказват за мирните права на всички българи. Те взеха решение да се прегърнат, даже не за оставката на това държавно управление, а за човек, който те почитат. Това значи цялостна непоследователност, значи, че тези хора са тук за нищо друго с изключение на да вършат политически игрички. Няма морал, няма идеология, само че хубавата вест е, че всички български жители го видяха това ясно ", сподели още Петков. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР