Всички жени са птици – това е заключението на римските

...
Всички жени са птици – това е заключението на римските
Коментари Харесай

Всички жени са птици: Разбери и ти каква си с този точен римски хороскоп, при който няма грешка

Всички дами са птици – това е заключението на римските мъдреци, които са разтълкували дамата съгласно датата й на раждане. Сега ще се убедите какъв брой точни са техните предсказания и що за птица сте!
1-31 януари – ФЕНИКС
Символ на безсмъртието и Възкресението. Жар-птицата умира, само че с придвижва в жертва, с цел да помогне на другите. Птицата се свързва с Христос, който възкръсва на третия ден на кръста и става вечен, както и с Райската градина. Хората, които са подени януари месец са със мощен дух и несломима воля и увереност. Винаги споделят каквото мислят, за тях истината би трябвало да бъде чута, макар, че това може да им навреди.

Доста са интелигентни по природа, имат страхотни хрумвания, могат да излязат от всякаква заплетена обстановка. Схватливи са и имат мощна вътрешен глас за нещата, която би трябвало да слушат по-често. Всеотдайни са и не отхвърлят помощ на хората към тях. Оптимисти са и имат вяра в положителното, само че не би трябвало да не помнят, че би трябвало да заловен подобаващите моменти. Любима сентенция: „ Желязото се кове, до момента в който е горещо “.
1-29 февруари – КЪЛВАЧ
Кълвачът е знак на магическа мощ, смята се, че е пророческа птица. Пазител е на Зевс, Ромул и Рем. Птицата е приравнявана с Бога на войната от индианците в предишното.

Всички хора, които са се появили на бял свят през февруари са извънредно доброжелателни, сърдечни, прозорливи и сдържани. Умни са, а когато някой е потърпевш, обичат да му оказват помощ, без значение дали е прочут или не.
Изпълнителни и прочувствени, а когато открият любовта са способни да се жертват за нея.
Чувствата от време на време ги подвеждат и те вършат нелепости, само че бързо осъзнават, че не е това пътя и се поправят. Поговорката „ Не оставяй питомното, с цел да гониш дивото “ е присъща за тях
Те имат мощно развито възприятие за дълг и прецизно извършват своите задания.

Силно прочувствени са и в случай че се влюбят, са способни на всевъзможни жертви в името на любовта. Нерядко правят огромни нелепости под диктовката на своите усеща, само че един път осъзнали, че бъркат, се отдръпват, с цел да не се върнат в никакъв случай повече. За тях е в действие поговорката: „ Не оставяй питомното, с цел да гониш дивото “.
1-31 март – ЛЯСТОВИЦА
Птицата, която дава началото на пролетта. Тя признакът на вярата, на шанса и щастието. Това е птицата на Афродита. Хората, родени през март са правилни и дръзки. При тях постоянно измененията са удобни, обичат да оказват помощ на потърпевши хора.

Те са с огромно сърце и обичат да вдъхват вяра. Държат на приятелите си и не ги предават, не обичат да ги лъжат и те самите да лъжат. Търпението им се изчерпва чак когато някой прекали. Имат безпогрешна вътрешен глас, само че би трябвало да помнят че: „ Първата мисъл е от Бога, втората – от Дявола “.

1-30 април – СОКОЛ

Това е признакът на успеха и свободата на духа. Соколът въплъщава храброст и блян към по-добър живот. Олицетворява богът на слънцето – Ра. Соколът не търпи да е зависещ на нещо и някого. Иска да лети свободно, което демонстрира, че хората, родени април месец се славят като отлични водачи, които могат да излязат от всяка обстановка. Обичат да пазят правата си, градят разнообразни тактики и не обичат да прибързват. Когато пристигна моментът за това, те нападат. Девизът им е „ Атаката е най-хубавата защита “. Не са злопаметни и в случай че някой ги е обидил, а след това се е разкаял за постъпката си, те простят. Мразят да им се приказва зад тила и щом схванат това, вземат решение да санкционират индивида, който им го е предизвикал. Латинската сентенция „ Във виното е истината, във водата – здравето! “ е идеална за тях. Трябва да пазят здравето си и да не пият доста алкохол.

1-31 май – ФАЗАН

Китайците в древността го характеризират като знак на светлината. Той е въплъщение на шансът и триумфът в живота. Фазанът закриля зараждащият се живот и го пази от несгоди и външни вмешателства. Това е емблемата на императора на Китай в предишното. Всички хора, родени през май, се славят като доста упорити и търпеливи. Постоянството е главната им линия. Не бягат от работа, даже и тя да е доста и мъчно, само че от време на време имат потребност от начален подтик от някой различен, с цел да се стимулират. Реалисти са, много уравновесени. Ако обаче някой скрие истината от тях и ги лъже, те се разгневяват грубо. Никога няма да не помнят стореното, злопаметни са. Ще намерят метод да отмъстят и ще помнят отмъщението си даже след половин век. Поговорката „ Бързата работа е позор за майстора “. е присъща за тях.

1-30 юни – ПЕЛИКАН

Символ на всеотдайност и състрадание. В древността пеликанът хранел дребните си с кръвта си. Символ е и на разпъването на кръста и избавлението за пречистван посредством кръвна жертва. Юнските хора се славят като упорити и цялостни с упоритост. Могат да преодолеят всички трудности и реализират поставените си цели. Следват своя проект до дъно, до момента в който реализиран набелязаната си цел. Могат много елементарно да свикнат и да се приспособяват в друга среда и измежду непознати хора. Доста са съобразителни, а интелигентността им са в тяхна изгода. Винаги избират най-правилният път, когато се постанова. Трябва да обръщат обаче повече внимание на здравето си, тъй като постоянно го не помнят и подценяват. За тях с цялостна мощ важи поговорката: „ Без здраве, даже и с парцел – празен живот “.

1-31 юли – ПАУН

Всички познават и се възхищават на тази красива птица. Тя е признакът на Дървото на живота и на слънцето. Олицетворява безсмъртието, дълголетието и любовта. Паунът е съвършен прогнозатор на времето. Когато в древността той е бил превъзбуден, това означавало, че ще вали и ще има стихия. Птицата е въплъщение на състраданието, великолепието, царствеността. Опашката му се разперва и замязва на ореол, което значи, че е бил знак на светците и емблемата на цариците. Това, че паунът е малоумен и надменен сигурно е слух, който е неистина. Хората, които са родени през юни, се славят като благородни и природо интелигентни. Никога няма да видите еснафщина в тях. Т имат вяра в положителното и са сигурни, че нищо не може да ги заплаши. Но постоянно се опарват и тогава схващат, че това е единствено една тяхна фантазия. Вследствие на това съумяват да създадат стена, която да ги пази от външни неподходящи намеси. Преминават през много компликации в живота, само че съумяват да осъществят фантазиите си. За тях важи поговорката от Теренций: „ На умният прилича да тества всички средства, преди да прибегне до оръжието “.

1-31 август – ГЪЛЪБ

Това и признакът на душата, която минава от нашия към отвъдния свят. Гълъбът точно е птицата, която е кръжала над Дева Мария. Той въплъщава светлината и е свещената птица на Венера. Според японската митология, гълъбът е богът на войната, а гълъбът с меч въплъщава мирът и дълголетието. Като цяло гълъбът си е войнствена птица, за разлика от кротката гугутка и е кадърен да се бие до гибел за троха самун. Хората, които са родени през август, са с мирен темперамент и имат самообладание. Но когато някой ги засегне с думи или дейности, те стават войнствено настроени и този човек получава сериозен урок от тях. Обичат си фамилията, държат на околните си и приятелите си. Не дават на други хора да им разрушава домашният уют и душевният им мир и успокоение. Не обичат да прибързат, много са начетени и интелигентни, като поговорката, присъща за тях е „ Спокойният диалог обезсилва гнева “.

1-30 септември – ЖЕРАВ

Той е признакът на светлината и общуването с боговете. Белите жерави се свързват с дългоденствие, благополучие и благополучие. Те водят душата на човек в РАЯ. хората, родени през септември, са положителни и лоялни. Имат сносно развита вътрешен глас, обичат да проучват и не се опасяват да работят в сериозни моменти. Когато някой е потърпевш са подготвени да дадат огромни жертви, с цел да им оказват помощ, особена в случай че става дума за децата им. Родителският инстинкт е доста мощно развъртян.Те са изключително прозорливи, мъдри и уравновесени. Обичат да респектират останалите, много са артистични и в никакъв случай не не помнят, че „ Нищо не цъфти постоянно и век века заменя “.

1-31 октомври – ЛЕБЕД

В древността това била птицата на живота. Позната е още и като птица на поетите, която има потребност от самотност и успокоение. Това са извънредно красиви птици, като белите лебеди са знак на невинността, чистотата, духа и милосърдието. Черните лебеди пък са олицетворявани с мъчениците, с християнското примирение и отдръпването от света на суетата. Лебедът носи обич и естетика, всичко чисто и красиво на този свят. Хората, родени през октомври, са благоразумни, благи, с положителни маниери. Не обичат кавгите и гледат да са в положителни взаимоотношения със заобикалящите ги хора. Не е елементарно да ги изкарат от равновесие, само че в случай че се случи, този, който го е предизвикал грубо ще съжалява за стореното. Харесват дома си, само че обичат и да пътешестват и да вървят по събития, където да се откроят от останалите. Нямат изключително доста другари, тъй като ги сортират деликатно. За тях важи правилото: „ Богатството и почестите са краткотрайни и несигурни “.

1-30 ноември – ЯСТРЕБ

Той е птицата на светлината, именуван от гърците слънчевата птица, пратеничка на Аполон. Легендата споделя, че ястребът може да стигне до слънцето и да го огледа, без да трепне. Ястребът е признакът на властта – под и над земята. Хората, които са родени през ноември, са властни хора, уверени в своите благоприятни условия. Мразят някой да им опонира и да им прави сечено. Обичат да споделят това, което мислят, което от време на време им изиграва неприятна смешка. Господари по душа, борят с за идеята, която са приели. Когато отсреща им застане някой по-силен от тях, те го изследват деликатно, изчакват и по-късно най-изненадващо му нанасят удар. Не обичат лъжата, могат да простят, само че не не помнят сторената им несгода. Когато се наложи са склонни да рискуват, макар, че това може да ги изложи на огромна заплаха. Трябва да запомнят, че преди да се впуснат в бойните си дейности, би трябвало да знаят, че „ Благите думи стоманени врати отварят “.

1-31 декември – ОРЕЛ

Орелът е признакът на властта и царското достолепие. Той може да отиде до слънцето, да се вгледа в него и да се слее със сиянието му. Символизира небесните богове и е притежател на духовното начало. Орелът известява успеха над враговете и символизира добродетелите у индивида. Орелът е считан за медиатор сред хората и боговете. Когато се издига към небето, орелът е освободената част на първичната материя. Двуглавият орел е знак за всемогъща мощ. хората, родени през декември месец, са съществени и работливи. Не обичат хаосът и разпиляността, те са подредени и дисциплинирани. Доста учени са родени точно този месец. Всички, които работят, без значение какво, са дисциплинирани и съзнателни и извършват до дъно поставените им задания. Декемврийските хора не обичат празните приказки и ненавиждат да си губят времето. Обичат сами да реализират задачите си, ненавиждат ходатайствата. Винаги са наясно и са насочени какво мислят другите за тях. Въпреки, че са сурови на външен тип, когато ги опознаеш ще откриеш, че те са нежни и благородни. Водещ лозунг им е поговорката „ На вълка му е пълен вратът, тъй като прави работата си самичък “.
Ще се радваме да СПОДЕЛИТЕ този превъзходен римски зодиакален календар, тъй като сами виждате какъв брой прецизен е той!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР