Всички жени биха искали да имат дълги и здрави нокти,

...
Всички жени биха искали да имат дълги и здрави нокти,
Коментари Харесай

Силни и здрави нокти благодарение на тези природни методи

Всички дами биха желали да имат дълги и здрави нокти, тъй че маникюрът им да наподобява доста по-ефектен.

По този метод желаеме да впечатлим другите, само че за жалост не всеки е толкоз благополучен. Някои дами имат доста нежни нокти, които непрестанно се чупят и основават доста неудобства.

Нашите нокти съдържат тип протеин, наименуван кератин. Ноктите на краката, апропо, са склонни да порастват малко по-бързо от ноктите на ръцете.

Много аргументи могат да доведат до муден напредък на ноктите, да вземем за пример, лекарства, някои хормонални промени, неприятно хранене.

Решихме да споделим някои средства, които ще ви оказват помощ за ускорение растежа на ноктите. Една от съставките е чесънът.

Чесънът се счита за едно от най-разпознаваемите средства за  ускорение растежа на ноктите. Чесънът ги защищава от всевъзможни инфекции, защото има противогъбични и антибактериални свойства.

Природни способи за бърз напредък и подсилване на ноктите.

Рецепта на основата на чесън.

Първо, би трябвало да отрежете скилидка чесън на половина. Внимателно поставете половинката на върха на пръстите си (а точно на ноктите) и се уверете, че никой няма да ви безпокои за няколко минути. Ноктите ще поемат всички нужни витамини.

Можете също по този начин да извършите паста от няколко скилидки чесън и да се получи нещо като маска за нокти. Добрите резултати ще се появят за доста малко време. Основното нещо е да повтаряте процедурата няколко пъти седмично.

Витамин Е.

Витамин Е е вещество, което ни подарява със здрава коса и нокти. За да го употребявате, в съд смесете масло, да вземем за пример бадемово или зехтин, дружно с витамин Е. Сега би трябвало да затоплите сместа до удобна температура и да я нанесете върху ноктите си.

Най-добре е да употребявате този способ преди лягане. Нека сътрудникът работи цяла нощ. На сутринта ще бъдете сюрпризирани от резултатите и за 11 дни ноктите ви ще се трансформират фрапантно!

Нощна терапия.

Нощното време е идеално за лекуване на ноктите. Използвайки маска с витамин Е, можете да поставите ръкавици и да спите умерено. Дори в случай че ноктите ви са били съществено повредени, ще забележите трагичната разлика на сутринта. След няколко седмици ще видите по какъв начин ноктите ви са пораснали и са станали по-силни.

Вижте още: Напитка с чесън и мед за укрепване на имунитета

Сега, когато знаете тази рецепта, не чакайте и започнете да я я употребявате допустимо най-скоро, тъй че за малко време да получите това, за което сте мечтали толкоз дълго.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР