Всички желаещи студенти могат да кандидатстват за стажантската програма Lidl

...
Всички желаещи студенти могат да кандидатстват за стажантската програма Lidl
Коментари Харесай

Сериозен интерес към стажантската програма на Lidl

Всички искащи студенти могат да аплайват за стажантската стратегия Lidl до 30 април. Те могат да подават документи за присъединяване за една от осемте планови задания в разнообразни отдели на компанията в секцията „ Ученици и студенти “ на актуализирания кариерен уебсайт на Lidl https://jobs.lidl.bg/. Проектните задания са подобаващи за студенти в необятен кръг специалности, измежду които Право, Маркетинг, Логистика, Бизнес администрация, Човешки запаси, Икономика, Логистика. На този стадий е належащо единствено да изпратят своето CV и да отговорят на въпроса за какво избират съответния план.
Одобрените претенденти ще имат опция да добият професионален опит в интернационална компания, отличена като ТОП шеф от влиятелния Top Employer Institute. Стажът продължава два месеца – от 15 юли до 11 септември. 800 лв. е брутното месечно заплащане, към което компанията прибавя и 120 лева ваучери за храна за интервала на програмата.
Програмата е с новаторски дизайн и обезпечава на стажантите достъп до действителна работа в екип и решение на съответни на практика проблеми. Важен детайл от мотивацията на студентите е и фактът, че стажът е обезщетен, което в забележителна степен покачва както отговорността на приемащите стажанти отдели и екипи, по този начин и на самите участници в програмата. Проектите са структурирани по този начин, че да съдържат напълно съответни задания, засягащи оптимизацията на едни от най-важните процеси в компанията – правни, административни, продажби, логистика и човешки запаси.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР