Всички искаме свежа кожа, заредена с блясък и гладкост, за

...
Всички искаме свежа кожа, заредена с блясък и гладкост, за
Коментари Харесай

Най-добрите козметични маски за лице

Всички желаеме свежа кожа, заредена с искра и гладкост, с цел да се усещаме красиви, с високо самочувствие и чувство за лична уникалност.

Дори обичаният ни крем в последно време като че ли работи против нас и прави кожата ни по-мазна и лепкава. Защо се случва това? Какво не вършим както би трябвало?

Много от нас не знаят, че използването на еднакъв артикул месеци и години наред пренасища кожата с еднотипни субстанции. С времето организмът привиква и съставките не работят както преди.

Нормално е и това ни предизвика незабавно да вземем ограничения и да прибавим в грижата изчезналото звено – маски за лице. Те ще се оправят с подуването и зачервяването като сведат до най-малко признаците на стареене.

Най-популярните козметични маски за лице

Има доста типове маски. Някои са във тип на гелове, алгинатни, есенции, ампули или крем-маски. Какво вършат? Подхранват, избелват, хидратират, стягат тъканта или успокояват.

Всяка маска е предопределена за избран вид кожа. Памучните маски за лице са най-лесни за нанасяне. Само за 10-15 минути ще ни подарят нова визия.

Везните за това кои са най-търсените модерни маски клонят към каталозите с корейска козметика. След приложението им кожата наподобява необикновено нежна и влажна, те са ключът към нейния юношески тип.

Невъзможно е да се опише и изреди целият набор от разновидности на другите типове маски, по тази причина тук ще споменем единствено най-търсените типове:

  • Хидратиращите маски за лице се оправят чудесно и за малко време насищат епидермиса с влага. Съдържанието им включва хиалуронова киселина, колаген, алое, кокос, жожоба, водорасли, роза, любеница, пептиди, хайвер, канола и прочие
  • В подхранващите маски за лице експертите постоянно употребяват арган, мед, авокадо, бадемово масло, кокос, масло от шеа, колагенови пептиди, маслиново масло и други Веществата проникват в клетките и влияят в дълбочина.
  • Избелващите маски съдържат салицил, витамин С, ретинол, AHA и BHA киселини, лимон, нар, екстракти от грозде, цитруси и магданоз. Ексфолират мъртвите кафези и изравняват тена. След приложимост слънцезащитата е наложителна.
  • Маските против акне управляват мастните жлези. С микроелементи, витамини и минерали транспортират веществата, за по-добро асимилиране. Съставките им са: чаено дърво, лимон, нар, мед и глина. Премахват възпалението и контролират себума.
  • Успокояващите козметични маски за лице съдържат пантенол, урея, алантоин, невен, лайка, лавандула и алое, мента, муцин от охлюв, морски зърнастец и прочие Потискат чувствителността и тушират реактивната кожа, склонна към възпаления и сърбеж.
  • Лифтинг маските стягат и прибавят разтегливост. Борят се с гравитацията и увисването. Формулите им са обогатени с колаген и еластин, витамините А и Е. За да откриете мечтаната маска за вашия вид кожа, гмурнете се в морето от истински артикули на онлайн магазин Makeup. Там ще откриете артикул за всеки вид кожа.

Какво лекуват най-хубавите маски за лице

Дехидратацията основава недостиг на еластин и колаген, а също и на естествената хиалуронова киселина в кожните пластове. Появяват се бръчки, тъмни кръгове, изтъняване на хидролипидния пласт и пигментации.

При липса на хидратация, себумът се задейства и става по-плътен. Порите се запушват и предизвикват акне и сърбеж. Редовната приложимост на маска най-малко един път седмично се оправя с този проблем.

Алкохолът и цигарите също предизвикват сухота. Пиенето и тютюнопушенето свиват кръвоносните съдове и доставката на О2 в клетките понижава. Стареенето се задейства на цялостни обороти. Стрес, слънце и бодърствуване – забавят регенерацията, порите се запушват и епидермисът старее. Маските за лице водят война против старостта. Енергизират и съживяват повяхналата скучна кожа. Подаряват ѝ глътка прохлада и я вършат здрава и свежа.

Младостта не се показва единствено във визия и съвременни облекла. Тя е метод на живот и светоусещане. За всяка жена е значимо да свети извън и да свети благодарение на последните достижения на грима, козметиката и модата. Ала вътрешната хубост и младост са не по-маловажни от външните. Щом тези два фактора са в съразмерен баланс – живеем пълноценно с възприятие на задоволеност и приятност от живота подобен какъвто е.


Прочети още:

  • Ретинол: по кое време, по какъв начин и защо се употребява в грижата за кожата
  • Какво е колаген и защо е потребен?
  • Премахване на акне: Как да спечелим в битката с акнето
  • Всичко, което желаете да знаете за акнето
  • Домашни маски за лице
Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР