Всички искаме да запазим младостта си и да се чувстваме

...
Всички искаме да запазим младостта си и да се чувстваме
Коментари Харесай

Важно за всички, родени преди 1970-та: Трябва задължително да прочетете това

Всички желаеме да запазим младостта си и да се усещаме здрави като на 20 години, само че животът тече в една посока и не можем да го спрем.

Именно заради тази причина доктор Александър Мясников се обърна към всички, родени преди 1970 година, и им даде жизненоважен съвет.

" Слушайте и запомнете това, което ще ви кажа. Ако го спазвате, животът ви ще се промени ", сподели изрично експертът.

" Не се оставяйте на потиснатост и отчаяние. Да, към този момент сте на сериозна възраст, само че към момента сте живи, нали? Живейте всеки момент по този начин, като че ли е последният ви на белия свят...

Дори в случай че имате здравословни проблеми и заболявания, не се предавайте на тях ", упорства докторът.

Според него, внезапно му хрумна, че хората, родени преди 1970 година, нямат какво доста да създадат, с цел да удължат в допълнение живота си.

" Генетиката - няма какво да се промени! Всеки живее живота си по собствен метод, който счита за най-хубав за него.

Някои са прекалили с храната, алкохола, заниманията, пушенето и пороците, до момента в който други са водили по-умерен метод на живот. Ако сте родени преди 1970 година, това, което сте създали, към този момент е направено! "

Все отново, никой не знае какъв брой му е отредено и би трябвало да живее пълноценно оставащите си дни, това е единственото съгласно лекаря, което би трябвало да се има поради.

Източник: blitz.bg

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР