Всички искаме да сме здрави и да се чувстваме добре.

...
Всички искаме да сме здрави и да се чувстваме добре.
Коментари Харесай

Изумително е какво се случва с тялото, ако ядем фурми всеки ден

Всички желаеме да сме здрави и да се усещаме добре. Но когато се нахраним прекомерно щедро, постоянно ни става тежко, не можем да спим добре, не се чувстване наред и изпитваме редица други неудобства.

Оказва се, че има избавление! При това то може да настъпи доста бързо. Това споделя жена, която е изпитала едно средство.

" Харесвате ли фурми? Доскоро не знаех, че тези плодове от палми са толкоз потребни. Сега си върша " витаминна примес " въз основата на фурми, сини сливи и сушени кайсии с ядки и карам фамилията ми да яде от тази примес по 1 супена лъжица дневно.

Преди няколко месеца прочетох, че би трябвало да ядете по четири фурми дневно, с цел да решите доста здравословни проблеми. Много ги обичам, по тази причина бързо се взех решение на този опит. Знаех, че няма да се случи нищо неприятно, само че ми стана забавно да виждам резултата ", по този начин читателката на jenata.blitz.bg стартира описа си.

Оказа се, че след тъкмо три седмици със здравето ѝ са се случили същински чудеса.

" Сега ще приказвам за изгодите от фурмите и какъв беше резултатът в хода на моя опит.

- Сънят се усъвършенства

Да, постоянното ядене на фурми може да усъвършенства съня. Преди имах постоянно главоболие, само че до момента в който ядох плодовете, спях като бебе. От научна позиция не мога да го обясня - просто ви споделям по какъв начин се усещам и какво е положението ми.

- Кръвното спада

Може и да не вярвате, само че кръвното ми се намали с 10 точки (без лекарства). Това е кратковременен резултат, само че с постоянна приложимост на фурми можете да поддържате кръвното си налягане обикновено.

- Можете да отслабнете

Само четири плода дневно ще ви оказват помощ да замените другите сладки, защото те са доста висококалорични. След тези плодове няма да ви се приискат никакви други сладки изкушения.

Можете да ядете този плод под всякаква форма. Аз го ядох в сурова. Отслабнах с към три кг за три седмици. Въпреки че този индикатор не е толкоз огромен, за мен беше добър резултат.

Внимание! Не яжте плодове през нощта, защото те са тежки и мъчно смилаеми. За храносмилането е най-добре да ги ядете заран ", добавя още дамата.

Добре е да похапвате фурми. Особено през есента и зимата, когато времето е доста депресивно. Ако го извършите единствено след пет дни ще забележите по какъв начин се усъвършенства настроението ви.

Освен това ще забележите по какъв начин ставате по-енергични и радостни. Колкото по-често ядете тези плодове - толкоз по-дълго ще бъдете позитивно настроени към света и хората към вас. Както се оказа - това е най-хубавият натурален антидепресант.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР