Всички искаме да сервираме на масата си не само вкусни,

...
Всички искаме да сервираме на масата си не само вкусни,
Коментари Харесай

Няма да повярвате какво ще се случи с двора ви, ако заровите банан и яйце!

Всички желаеме да сервираме на масата си освен вкусни, само че и същински и натурални плодове и зеленчуци и идеалният вид е да ги отглеждаме сами в двора си.

Това обаче надалеч не е елементарно, като минем през процеса на засяване и след това изчакване на храната да поникне и да стане подготвена за изразходване.

А едно от най-важните неща са грижата за тях до момента в който порастват - поливане и торене с разнообразни потребни торове. 

Но към този момент не е нужно да си трошите главата с това какъв тор да закупите, тъй като имаме страховит трик, който да ви предложим употребявайки банан и яйце!
 Не засаждайте това до доматите! Не засаждайте това до доматите!
Доматът ни е извънредно обичан, както за салата, по този начин и за съвсем всяка гозба. И защото ни е омръзнало да си купуваме неприятни на усет д...

Единственият минус на този номер е, че това не е изключително на ниска цена торене, защото на всеки корен се слага и от двата продукта по един. Но въпреки всичко не забравяйте, че най-хубавите от най-хубавите градинари употребяват този трик!

В края на годината ще имате диво обилие от зеленчуци, единствено сложете до всеки корен по един банан (необелен) и по едно сурово яйце. Всяко от тях има субстанции нужни и потребни за вашите зеленчуци и плодове.

Опитайте и вижте какво ще се случи в края на годината! 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР