Всички искаме да пътуваме, но не и да даваме много

...
Всички искаме да пътуваме, но не и да даваме много
Коментари Харесай

Как може да намалим разходите си за пътуване?

Всички желаеме да пътуваме, само че не и да даваме доста пари за това. Постижимо ли е това, обаче? В тази публикация ще се опитаме да ви дадем някои скъпи хрумвания за това по какъв начин да пътувате с най-малък бюджет. Ще се опитаме да ви дадем безвъзмездни разновидности за настаняване и тяхната най-евтина опция. Някои може да ви се сторят малко рискови, предизвестяваме ви от в този момент! 

Нощувки
Идеи за пътешестване - дестинация за всеки месец от годината
В тази публикация ще споделим с вас хрумвания за пътешестване за всеки месец от тази година. Някои от тях са в чужбина, други - у нас. Запомнете, че...
Прочети повече
Единият огромен разход, който вършим е обвързван с мястото за спане. Разбира се, има варианти като Booking и AirBnB. Ако сте решили да останете в хотел е добре да знаете, че доста постоянно цените непосредствено от уеб страницата на хотела са по-евтини от тези, които сте видели в платформите. Същото важи и за жилищата. Ако не ви пречи да спите в стая с непознати постоянно може да си наемете хостел за по-ниска цена. А платформа като Couch Surfing предлага опция да останете в даден град изцяло гратис при хазаин, който е декларирал, че приема хора през платформата. Все отново имайте едно мислено, тъй като отивате в чужд град и ще нощувате при чужд човек. 

Пътуване

Ако ще летите със аероплан вариантите да намалите разноските са относително малко. Пътувайте с малко багаж или без багаж, с цел да можете да спестите пари. Може да следите уеб страниците на другите авиолинии за промоционални цени и да купувате единствено когато те ви устройват. Съвсем скоро някои компании пуснаха полети за по 5-10 евро за януари и февруари. Ако ще пътувате с наземен превоз, една алтернатива, която излиза без пари, само че си е много рискова е пътуването на стоп. Споделеното пътешестване през разнообразни приложения също е добра опция, която е и по-безопасна. Ако нямате кола, към този момент би трябвало да сравните дали билетите за трен или рейс са по-изгодни за мястото, до което желаете да отидете. 

Разходи на място
Най-интересните дестинации в Европа, които можете да посетите с трен
През 2021 пътуването безспорно бе разтърсено от нестабилните условия в света. Новите написания за влакове излизат всяка година на 12 д...
Прочети повече
На място просто търсете най-изгодните и вкусни места за ядене. Винаги може да ревизирате къде се хранят локалните студенти, а не туристите. Това е добра индикация за вкусна и евтина храна. 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР