Всички искаме да намерим философския камък в любовта и да

...
Всички искаме да намерим философския камък в любовта и да
Коментари Харесай

Тайната на щастливата връзка според зодиакалния ви знак

Всички желаеме да намерим философския камък в любовта и да останем постоянно влюбени и обичани. Ето какво търсят обособените знаци във връзките си съгласно стихията, която съставляват.
Въздушни знаци: Близнаци, Везни, Водолей
За въздушните знаци всичко в любовта наподобява извънредно просто и по едно и също време невъобразимо комплицирано. Те не са подготвени да се трансформират даже в името на хармонията в връзките с обичания човек. Това важи най-много за Близнаци и Водолей.
По-добре е още първоначално да проучите неприятните им привички, преди да започнете връзка с тях. Но в случай че към този момент имате връзка с Близнаци, Водолей или Везни, пробвайте се да намерите верния метод към сърцето им.
Водни знаци: Рак, Скорпион, Риби
Представителите на детайла Вода знаят по какъв начин да се приспособяват, само че самите те в никакъв случай не се трансформират. Ако имате минус, те ще намерят метод да се оправят с него или да го одобряват, само че няма да изкоренят личните си негативни черти. Следователно във взаимоотношенията с Водните знаци е належащо да деянията еластичност.
Рибите и Раците се отличават с нарцисизъм. Да, те се грижат и за колегата си, само че в безусловно всяка връзка желанията им са егоистични. Ако не се пробвате да ограничавате свободата им, ще бъдете щастливи с тях.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР