Всички институции работели, но е факт, че Рангел не в

...
Всички институции работели, но е факт, че Рангел не в
Коментари Харесай

Майката на убития в Цалапица Димитър: Има чадър, факт е, че Рангел не e в България

Всички институции работели, само че е реалност, че Рангел не в България. Това съобщи пред публицисти майката на убития Димитър от Цалапица по време на митинга на околните му пред Съдебната палата, съобщи кореспондент на " Фокус “.

" Смятам, че има чадър. Все още Рангел не е дошъл в България. Работели всички институции за директно съдействие с немската полиция, само че е реалност, че Рангел не е в България ", съобщи майката.

" Има доста огромни пропуски в следствието “, безапелационна е тя.

" Сигналът за сина ми е подаден в събота сутринта, откакто са минали 24 часа след неговото изгубване. Той изчезва в четвъртък, 20.07. В 22:30 последно е забелязан от нас. 22:55 съседът против нас го чува, когато излиза от двора и споделя " Ей в този момент пристигам ", описа тя.

 

Според нея синът ѝ е излязъл, тъй като му се е обадил непосредствен другар. Тя твърди, че в случай че е знаел, че има опасност за живота му, той е нямало да напусне дома си.

Атанаска Бакалова сподели още, че авансово е имало информация, че причинителят е имал билети за Германия . Тя е безапелационна, че неналичието на дейности е довела до това той да напусне несмущаван страната.

Искаме обективен развой и истината да излезе нескрито,  каза по-рано Атанаска Бакалова. Днес митингът на жителите на селото се измести в София пред Съдебната палата. Хората се надяват на всеобща поддръжка. 

Серия от митинги на жителите на Цалапица белязаха дните след убийството на 24-годишния Димитър Малинов. Въпреки това към момента няма информация дали главният обвинен за убийството Рангел Бизюрев, за който има издадена европейска заповед за арест, е арестуван.

Хората реализираха и някои триумфи, защото с помощта на тяхното неодобрение беше отхвърлен шефът на районното ръководство в Стамболийски заради пропуски в следствието.

Майката на Димитър твърди, че не може да елементарни забавеното търсене на сина си , при положение че е подала информация в точния момент в полицията. При това в полицията се е знаело, че лицето Рангел Бизюрев го е търсел, с цел да го бие.

Хората мислят, че нещо се прикрива и ще продължат с митингите си до цялостното откриване на истината.

По случая към този момент са задържани близнаците Борислав и Валентин Динкови за персонално укривателство на килъра.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР