Всички имоти, които притежавам, са обезщетение за земя, купена от

...
Всички имоти, които притежавам, са обезщетение за земя, купена от
Коментари Харесай

Елена Йончева, БСП: Имам имоти и всички те са обезщетение за земя, купена от моя дядо

Всички парцели, които владея, са обезщетение за земя, купена от моя дядо в София през 30-те години на предишния век. Това съобщи пред публицисти във Велико Търново представителят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ и лидер на листата на Българска социалистическа партия за идните евроизбори Елена Йончева, съобщи Агенция " Фокус ".

Тя изясни, че предците й са от Панагюрище и са се пренесли в София през 1924 година, когато са добити и земите. „ В следствие те са предоставени за изграждане на кооперация, в подмяна на което са получени и парцелите, за които някои медии към този момент писаха “, безапелационна бе Йончева. Тя разясни, че няма никакви терзания по отношение на възможни следствия към нея. Относно въпрос дали би трябвало да се стига до връщане на европейски средства поради някакви нарушавания, тя отговори, че сходно развиване е недопустимо. По думите й то може да се избегне със взаимните старания на жителите, ръководещите и на публицистите, които би трябвало да имат независимост.
„ Трябва да има старания и от страна на Брюксел, на съответните контролни органи. Смятам, че тези взаимни старания, в случай че фактически има сериозна работа, ще предотвратят това да се стигне до връщане на средства. Ако въпреки всичко то стане факт, те би трябвало да се върнат от тези, които са ги откраднали. Защото България има проблем не с корупцията, а с грабежа, големия обир “, сподели още Йончева. Като образец за думите си тя даде последния отчет на Европейската комисия от февруари тази година, в който се показва, че над 2/3 от сигналите за корупция на „ видни политически персони “ не се проверяват. „ Нали не считаме, че се стартира и приключва с Цветан Цветанов и Делян Добрев. Не! Става дума за цялата тази политическа класа, която ни ръководи 10 години, и която усвоява тези фондове. Нека те да ги връщат “, добави лидерът на листата на Българска социалистическа партия за европизборите. Според нея „ апартамент гейт “ е единствено върха на „ голяма камара “, в която става дума за сметки в чужбина за стотици милиони и големи парцели по целия свят.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР