Всички имат право да се чувстват напълно разочаровани, защото изведнъж

...
Всички имат право да се чувстват напълно разочаровани, защото изведнъж
Коментари Харесай

Албания към Северна Македония: Дано не поискат да се наречете Западна България

Всички имат право да се усещат изцяло разочаровани, тъй като внезапно България се появява в този момент и желае още нещо. Казах на Зоран Заев, че се надявам, че няма да изискат да се наречете Западна България , тъй като тогава отново ще би трябвало да преговаряте с гърците, съобщи през днешния ден в Скопие албанският министър председател Еди Рама.

Шеговитият му коментар е във връзка решението на България на съвещанието на Съвета " Общи въпроси ", с което Северна Македония беше спряна за начало на договаряния за участие с Европейски Съюз. Заради българското решение Албания също би трябвало да изчака, тъй като върви в пакет със Северна Македония.

Ще би трябвало да изчакаме още веднъж, само че ще продължим да вършим същото и ще разчитаме на себе си, а освен на това, което Брюксел споделя, съобщи Рама, който през днешния ден е в Скопие на стопански конгрес и там се срещна със Зоран Заев.

Трябва да разчитаме на личната си сила, да създадем всичко допустимо: да обединим задачите си в обща цел, народите си - в един народ, страните си - в една зона, където няма да има ограничавания в съдействието, разяснява още албанският министър председател.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР