Всички имаме важни хора в живота си. За част от

...
Всички имаме важни хора в живота си. За част от
Коментари Харесай

Най-важните личности в живота на всяка жена

Всички имаме значими хора в живота си. За част от тях осъзнаваме голямото им въздействие още в детството, а други се построяват като изключително значими по време на оформянето на личността и през съзнателния живот. Особено значимо е да знаем кои са хората, които са оказали най-голямо въздействие върху живота ни - по този начин ще можем да си разбираем от къде тъкмо идват избрани въздействия. Но дамите и мъжете несъмнено са разнообразни като метод на мислене, по тази причина са разнообразни и хората, които повлияват живота им.
Ето кои са най-важните персони в живота на всяка една жена.
Менторката
Тя е по-мъдрата и по-голямата от теб. Тя вижда тези неща, които ти самата не можеш да видиш. Много е евентуално да е по-нагоре от теб с няколко стълбици в кариерата си и ще ти помогне да не допуснеш грешките, който е допускала самата тя във времето. Освен това, е по-добре осведомена от теб с играта и ще те направлява във вярната посока, с цел да стигнеш по-бързо до там, до където искаш. Ако те обземат подозрения, тя е индивидът, който единствено ще ти подсети, че си неповторима и прелестна. Ще бъдеш склонна да ѝ вярваш като на личната си майка, тъй като доста я уважаваш.
Сродната ти душа
Не е належащо да ти помогне за постигането на грандиозните ти цели, нито пък в тежките моменти да те избавя, само че точно тя е индивидът, с който се разбирате на 100%, даже и с едно мигване на окото. Секудни откакто ѝ се обадиш, ще сте захванали да си споделите това - това и да се кикотите с плевел смях. Без да се замисляте за секунда даже и без капка терзание, си споделяте най-дълбоките си секрети, тъй като вашата връзка е същинска и дълбока. Приемате се по метода, каквито сте, дружно с всичките си преимущества и дефекти. Хората към вас усещат връзката ви, когато сте дружно и няма по какъв начин да могат изцяло да ви схванат. А от време на време даже и вие самите... Просто ви свързва нещо доста особено!
Най-добрият гей приятел 
Изключителен слушател, който чудесно познава душeвността на мъжа и не става прост от непрекъснати диалози за мъже. Притежава мощен нюх за жанр и сигурно не би ти икономисал истината за тези там панталонки. Той е неизмеримо изискан и ще бъде огромната ти поддръжка, с цел да се избавиш от любовните страдания. С наслаждение ще ти помогне да направиш подобаващата смяна в дизайна на твоето жилище, ще ти обезпечи постоянно билети за спектакъл и балет. И можеш да бъдеш изцяло сигурна, че той няма да има завоалирани претекстове - за разлика от другите мъже!
Рок звездата
Възхитена си от дивия ѝ жанр, от нейната дарба да не помни за всевъзможни задръжки. Купонясването ѝ по цяла нощ и щурото държание на моменти плаши и теб самата. Но с помощта на нея, ти изживяваш живота на същинска рок звезда. Тя е добре осведомена по кое време и къде ще бъдат най-яките празненства, има най-забавното обграждане от познати и постоянно е стилно облечена, съгласно най-новите трендове. Понякога се опитваш тайничко да копираш прическата и облеклата ѝ. Да, несъмнено тя не е индивидът, на който да разчиташ в сложните моменти, само че пука ли му на някой? Тя е готина и супер занимателна!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР