Всички имаме нужда от основно почистване на гардероба, преди да

...
Всички имаме нужда от основно почистване на гардероба, преди да
Коментари Харесай

Неща, които никога да не изхвърляте от гардероба си

Всички имаме потребност от главно разчистване на дрешника, преди да стартираме с покупките. По този мотив – направете си един цялостен лист с нещата, които желаете да запазите.

На първо място би трябвало да бъдат нещата, които пазят специфични мемоари за вас или изделията, които желаете да наследят вашите деца.

Всички знаем в модата, че някои остарели трендове не престават да се връщат, като банданата от 90-те години, което е и по тази причина би трябвало да помислите два пъти, преди да изхвърлите нещата от дрешника си, тъй като те могат да се завърнат голямо. В тази публикация ще откриете няколко продукта в дрешника си, които в никакъв случай не би трябвало да изхвърляте, тъй като ще се върнат в модата!

 Неща, които в никакъв случай да не изхвърляте от дрешника си

Неща, които в никакъв случай да не изхвърляте от дрешника си

Първата дизайнерска покупка

Всички знаят какво неописуемо благополучие е закупуването на първото дизайнерско произведение. За множеството това е плод на доста месеци спестявания. Без значение какъв брой се трансформира стилът ви от времето, в което сте купили първото си дизайнерско произведение, не го изхвърляйте. Оставете го в дрешника си като образец за това по какъв начин сте сбъднали една фантазия.

Сватбената рокля

 дрешника Неща, които в никакъв случай да не изхвърляте от дрешника си фотография: pinterest

Роклята, в която една жена е вървяла по пътеката към олтара е толкоз значим признак, колкото и брачната халка. Такива неща символизират брака като благонадежден и потребен съюз сред хората. Ако роклята бъде изхвърлена от дрешника, има голям риск връзките сред двамата сътрудници да бъдат изострени до прекаленост и бракът скоро да се разпадне. Препоръчително е да съхранявате този продукт и да следите положението му. Друго, което би трябвало да се знае, че рокля чартърен би трябвало да бъде изкупена допустимо най-скоро, тъй като в противоположен случай бракът ще бъде временен.

Дрехи и аксесоари, които са демоде

Не забравяйте, че модата постоянно се връща. Под една или друга форма облекла, бижута и аксесоари, които не са прекомерно ексцентрични и екстравагантни, а биха могли да се дефинират повече като типичен, са евентуални акценти, които могат да се завърнат на стилната сцена. Не ги махайте от дрешника си, не се знае по кое време ще ви потрябват.

Класически дънки

 дрешника Неща, които в никакъв случай да не изхвърляте от дрешника си фотография: pinterest

Гардеробът на никого не е цялостен без типичен чифт дънки. Независимо дали са нови или ретро, чифт страхотни, качествени дънки ще живеят постоянно в дрешника ви. За безконечен външен тип, който в никакъв случай няма да излезе от мода, изберете деним с висока талия в универсално приблизително изпиране.

Класическите дънки също оферират безкрайни благоприятни условия за жанр през цялата година. Комбинирайте с обичания си чифт високи обувки и струяща се блуза за лятно вечеринка или изберете най-хубавия си зимен тренч и ботуши за студените дни.

Малка черна рокля

 дрешника Неща, които в никакъв случай да не изхвърляте от дрешника си фотография: pinterest

Ако има едно стайлинг парче, което в действителност в никакъв случай не излиза от мода, това е дребна черна рокля. Като съвършен детайл за всеки мотив, черните рокли са високо ценени в света на висшата мода.

От офиса до уикенда, този елементарен за носене жанр може да се носи с всичко – от типичен блейзър и обувки на ток до солиден плетен пуловер и маратонки.

Това класическо стайлинг парче може елементарно да бъде облечено нагоре или надолу, според от мотива. Подходящата черна рокля обезпечено ще накара всяка жена да се почувства красива. Пазете я в дрешника си.

Класически бял топ

Класическите бели топове са фини, меки и извънредно гъвкави. Те могат да бъдат облечени нагоре или надолу, без значение дали планирате непринудена вечеря или елегантна вечер вкъщи.

Със своите изчистени линии и празно платно, класическите бели тениски и ризи могат да се комбинират с всичко, без значение дали са дънки, панталони по поръчка, рокли или поли. Носете класическа бяла тениска или риза с обичаните си токчета за излъскана визия, която в никакъв случай няма да остане на среща. Бял топ наложително би трябвало да участва в дрешника ви.

Макси рокля с флорални претекстове

 дрешника Неща, които в никакъв случай да не изхвърляте от дрешника си фотография: pinterest

Изключително елегантна и безпределно гъвкава, макси роклята с флорални претекстове е най-хубавият детайл от дрешника – вашият повсеместен моден воин, който да наподобява елементарно комбиниран.

Ласкавата дължина и елегантният контур значат, че макси облеклата могат да бъдат облечени по-добре (добавете токчета) или по-ниски, в случай че е належащо. Те могат да бъдат подобаващи за офиса, като добавите блейзър и ще ви прекарат през по-студените месеци, съчетани с солидна плетка и високи ботуши до коляното

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР