Всички имаме нужда от някой, на когото можем да разчитаме.

...
Всички имаме нужда от някой, на когото можем да разчитаме.
Коментари Харесай

Цените на билетите най-накрая падат за концертите на Rolling Stones Metlife — вземете своя под $60

Всички имаме потребност от някой, на който можем да разчитаме. И в случай че желаете, можете да се облегнете на Rolling Stones.

Рокзвездите в преклонна възраст са радостна, надеждна мощ повече от половин век и това явно няма да отслабне скоро. Симпатичните момчета от Лондон издадоха своя 26-и студиен албум (ако приказваме за американски издания), Hackney Diamonds, едвам предишния октомври. Въпреки че това беше първият им албум с оригинали от 2005 година насам, Stones настояват, че към този момент имат над половината от последващите албуми.

Кийт и Мик са известни с ангажиментите дали обещано турне ще бъде последното им и доста почитатели допуснаха, че гибелта през 2021 година на бекбийта на Стоунс, Чарли Уотс, ще значи, че 80-годишните рокаджии най-сетне може да се откажат нагоре. Не по този начин.

Въпреки че не постоянно можете да получите това, което желаете, в случай че опитате от време на време, към момента можете да получите билети за най-близките концерти на Rolling Stones до Ню Йорк, този четвъртък и неделя на Metlife Stadi...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР