Всички имаме любими храни, но според д-р Майкъл Мозли можем

...
Всички имаме любими храни, но според д-р Майкъл Мозли можем
Коментари Харесай

Тестът с 10 въпроса на Майкъл Мозли може да ви помогне да разкриете вредна хранителна зависимост

Всички имаме обичани храни, само че съгласно доктор Майкъл Мозли можем да сме пристрастени към избрани, без даже да го знаем.

Нека някой от нас се опита да се любува на обичаните си храни, без значение дали това са сладкиши, бисквити, чипс или шоколад, в умерени количества. Въпреки това, съгласно телевизионния доктор, който постоянно се появява в The One Show на BBC, може да сте рисково пристрастени към тях.

Здравният гуру, основал диетата Fast 800, към този момент е приказвал за своята пристрастяването към шоколада и изясни някои от рисковете, на които хората са изложени заради пристрастяване, което не знаят, че имат. На хората постоянно им е мъчно да се откажат от избрани храни, също по този начин им е доста мъчно да отслабнат.

За да помогне на хората да открият дали това е нещо, за което би трябвало да знаят, доктор Мозли сътвори тест с 10 въпроса, основан на скалата за пристрастяване към храна на Йейл. Ако отговорите с „ да “ на повече от три от въпросите, „ може да имате проблеми “, съгласно здравния екс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР