Всички идеи и пожелания за химическа кастрация, посягане на човешката

...
Всички идеи и пожелания за химическа кастрация, посягане на човешката
Коментари Харесай

Адв. Марковски: Химическата кастрация е невъзможна, а премахването на смъртното наказание е условие на ЕС

Всички хрумвания и пожелания за химическа кастрация, посегателство на човешката размножителна дарба, не са допустими. Това съобщи в студиото на ”Лице в лице ” юрист Марин Марковски във връзка предлагането на ”Обединени патриоти ” за връщане на смъртното наказване и въвеждане на химическа кастрация.
" Реално може да стане това - смъртната присъда и доживотната присъда без право на подмяна са нещо извънредно трудно. Понеже тази история с кастрацията не може да стане, това, което е допустимо, е, при извънредно тежки закононарушения, да остане доживотната присъда без право на подмяна. Знаете ли какъв брой е потребно и рационално. Там настава разпад на личността при доста от случаите. Съзнанието, което ти споделя, че ти повече няма да излезеш на независимост, те кара да не бъдеш повече човек ", изясни юрист Марковски.

" Като правист, който знае какво може и какво не, давам отговор, че това е невероятно. Едно от изискванията за влизане в Европейски Съюз е да няма смъртно наказване, няма по какъв начин да го въведем. Не, че хората не могат да бъдат разбрани, когато някой посегне на почтен човешко живот, тъй като дяволът е затънал в душата му ", сподели още юрист Марковски.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР