Всички хора, които са закупили ателиета и ги ползваха за

...
Всички хора, които са закупили ателиета и ги ползваха за
Коментари Харесай

Петя Аврамова: Промените в Закона за устройство на територията касае увеличаване на контрола при строителството

Всички хора, които са закупили ателиета и ги употребиха за жилища, до момента нямаха опция да се записват по сегашен адрес. Заобикалянето на разпоредбите за жилищата и парко местата, разположението и така нататък би трябвало да се съблюдава, когато компаниите продават ателиета за жилищни потребности. Това съобщи пред публицисти министър Петя Аврамова  Петя Аврамова Петя Аврамова е родена във Враца на 29 май 1963 година Била е депутат от 42-то Народно преди началото на съвещанието на Комисията по районна политика, благоустройство и локално самоуправление, съобщи кореспондент на Novini.bg.

"Да се издава позволение за градеж след използване на уличната регулация. Това е по-скоро облекчение на администрацията, само че дали това ще се отрази отрицателно върху бизнеса? ", означи тя.

Във връзка с настояването от Камарата на архитектите в България за налагане на отчасти несъгласие от президента Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на върху признатия на 27 януари Законопроект за изменение и допълнение (ЗИД) на Закона за устройство на територията, министър Аврамова съобщи: "Законопроектът е препоръчан от Народно събрание. Той касае увеличение на контрола на строителството, т.е. нашите оферти и условията към надзорните компании, които упражняват надзор от страна на страната, на общината, които получават публичен ресурт и на които разчитаме да има качествено строителство. Вторият законопроект, който внесохме беше за понижаване на административната тежест. Останалите оферти са на народни представители и е редно те да го разясняват ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР