Всички хора имат различна представа за това какво трябва да

...
Всички хора имат различна представа за това какво трябва да
Коментари Харесай

Секс етикет: Как трябва да се държим в леглото

Всички хора имат друга визия за това какво би трябвало да се случва под завивките. Понякога е доста мъчно да се напаснеш с някого, изключително в случай че скоро си излязъл от дългогодишна връзка и затова половият ти живот известно време е бил монотонен.

Съществуват обаче редица от “правила “, които е добре да се съблюдават, най-малко при започване на връзките с даден човек. Нека разберем повече!
Егоизмът настрани
Не забравяйте, че освен вие, само че и вашият сътрудник би трябвало да получава наслаждение. Затова горещо предлагаме да обърнете внимание на другия човек. Ще видите какво му харесва и какво не. Опитайте се да извършите всичко, с цел да е добре и за двамата. Искате да вършиме себелюбив секс? Тогава си пуснете порно и мастурбирайте. 
Питайте
Добре е първоначално ясно да обсъдите какво не харесвате и двамата в секса. Това обаче не значи, че ще сте готови за всичко. Не се тормозете да попитате още веднъж по време на секса дали всичко е наред и дали желае нещо да се промени, с цел да получи повече наслаждение. Просто е. Не би трябвало да се страхувате да задавате въпроси.
Без безочливост .
Ако сте правили секс на непозната територия, не бъдете нахални. Ако не сте се разбрали да прекарате нощта дружно, тогава не би трябвало да се налагате. Изключение може да бъде в случай че другият човек ви кани да останете.
Презервативи
Независимо дали ви харесва или не, презервативът е неразделна част от секса. Единственото изключение може да бъде фактът, че сте се тествали и си имате доверие. В противоположен случай би трябвало да методите по-отговорно към здравето си. Повярвайте ми, тази отбрана може да ви лиши от много проблеми и неприятности. Ако вашият сътрудник не желае да прави секс с презерватив, можете умерено да откажете да продължите вечерта дружно. Бъдете безапелационни и не изневерявайте на правилата си.
Не бързайте
Дори доста да ви се прави секс, не притискайте колегата. Трябва да обърнете внимание на езика на тялото. По този метод ще си дадете ясна сметка дали другият човек е надъхан на тази вълна и дали желае да си легне с вас тъкмо в този миг. Не би трябвало незабавно да късате облеклата от прекрачването на прага. Изключение е, несъмнено, когато пристрастеността е взаимна и явно се желаете взаимно тъкмо тук и в този момент!
Граници
Това е различен извънредно значим миг. Трябва да говорите за „ алените линии “, които не е добре да преминавате по време на секс. Например, тя ви споделя, че не обича да прави орален секс. Следователно не я притискате да прави това. Той споделя, че не харесва тихи дами. Давате независимост на страстите, които изпитвате по време на секса, като не се притеснявате да пъшкате и викате. Чувствайте се свободни да обсъждате желанията в секса. Така ще избегнете отрицателните страсти.
 Грижа
Не забравяйте, че би трябвало да бъдете допустимо най-грижовни. Това предписание би трябвало да се съблюдава доста преди да влезете в спалнята. Не бива да загатвате с целия си тип, че в главата ви се въртят мисли единствено за секс. Подобно държание може да повлияе отрицателно на отношението към вас. Бъдете учтиви и се уверете, че другият човек се усеща добре с вас. В противоположен случай сексът ще бъде машинален и удоволствието ще отсъства.



Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР