„Всички хора имат нужда от телекомуникации на най-високо технологично ниво

...
„Всички хора имат нужда от телекомуникации на най-високо технологично ниво
Коментари Харесай

​Монтана въвежда нови технологии за умно управление

„ Всички хора имат потребност от телекомуникации на най-високо софтуерно равнище и идната стъпка, която ще създадем е също респектираща за положителното на всички, които живеят тук в центъра на Северозапада. Това съобщи кметът на Монтана Златко Живков преди демонстрацията на софтуерни решения за мъдро ръководство на общини, проведена от М-тел в центъра на регионалния град през днешния ден.
„ Повечето от хората не вникват в проекцията „ Бъдещето на умните градове”, съобщи Живков, само че по-важното е, че нещата се случват освен във София, Пловдив и Бургас, нещата се случват и тук.
Екипът на водещата телекомуникационна компания в страната сподели по какъв начин с въвеждането на модерните технологии може да се следи, чистотата на въздуха, ръководството на отпадъците, уличното осветяване и градското паркиране.
Тези системи за непрестанен поток на информация, посредством уеб-базирани приложения дават опция за по-добро ръководство и надзор върху другите действия.
Въвеждането им е на стадий осъществяване на пилотни планове в цялата страна. В Монтана компанията е обичаен сътрудник на общината от 20 години.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР