Всички говорят за 5G. Всяка промяна носи със себе си

...
Всички говорят за 5G. Всяка промяна носи със себе си
Коментари Харесай

5G или как да стартираш мрежа от ново поколение

Всички приказват за 5G. Всяка смяна носи със себе си доста благоприятни условия, а от нас зависи по какъв начин ще ги използваме. Какво обаче е 5G в действителност и по какъв начин работи? На тези отговори дава отговор Теленор България в нова осведомителна поредност, наречена 5G Talks с водещ Светлин Желев. се концентрира върху построяването на мрежата и какво е належащо, с цел да действа тя безпогрешно. В новия епизод Теленор показва атмосферата от старта на мрежата и действителните приложения, които бяха показани по време на публично събитие в Бургас през юни.  

Какво е 5G?

Съкращението значи напълно просто “пето потомство ” (fifth generation) мобилна мрежа. Преди него стои дългата редица от 1, 2, 3 и 4G, като 5G е естественото продължение на еволюцията на клетъчните мрежи. Това е една от най-бързите, сигурни и надеждни технологии досега, а задачата ѝ е да може на процедура да свързва виртуално всеки и всичко на всички места, освен това по едно и също време.  



Какво ще усети крайният консуматор?

Вече споменахме, че скоростта е едно от главните преимущества на 5G. Това е и първото нещо, което ще усети крайният консуматор. Гигабитовите скорости скоро няма да бъдат нищо впечатляващо, а просто всекидневие. Най-лесният образец да се илюстрира това е, в случай че опитваме да свалим доста тежък файл. С досегашните скорости това можеше да се случи за доста по-дълго време. С 5G свалянето ще отнеме единствено няколко минути. И освен това - безукорен стрийминг и отдалечени диалози без закъснение на връзката и кристална непорочност на картина и тон - всичко това ще усетим от първата секунда, в която се озовем в новата 5G галактика.

Къде можем да забележим 5G на процедура?

5G ще откри редица потребни приложения - от основаването на същински смарт офиси до новаторски решения в медицината и интервенции от разстояние. Индустрията също ще се възползва оптимално от новата технология с автоматизация на редица процеси и даже имплементация на 5G в земеделието, което ще понижи разноските, ще усили индустриалния потенциал и в последна сметка ще окаже позитивен резултат върху стопанската система.  

Във втори епизод от видео поредицата в действителност виждаме действителната имплементация на 5G. Не в миналото в бъдеще, не след това, а тук и в този момент. Първото приложение, на което ставаме очевидци, е първият репортаж, сбъднат единствено благодарение на публицист, оператор и една 5G раница. Виждаме и невероятния свят на геймингa - нещо, за което доста запалени почитатели евентуално нямат самообладание.  

Друго приложение е опцията да използваме 5G вкъщи. Това е в действителност революционно от позиция на улеснение, без да загатваме скоростта, на която имаме вяра, че доста бързо ще свикнем. Изчистен дизайн, минимално кабели и просто скорост - това е всичко, което ще получим с Fixed Wireless услугата на телекома. И по никакъв начин не е малко, в случай че се замислим, че ще можем да смъкваме филм в пъти по-бързо от досегашните скорости, с които разполагаме.  

5G зa вcичĸи

Teлeнop дaдe oфициaлeн cтapт нa cвoятa 5G мpeжa пpeз юни тaзи гoдинa. Tpи ca ocнoвнитe ĸoмпoнeнти нa eĸocиcтeмaтa, oт ĸoитo ĸлиeнтът ce нyждae, зa дa ce нacлaди нa нoвoтo пoĸoлeниe мpeжa: 5G пoĸpитиe, 5G тapифeн плaн и 5G ycтpoйcтвo. Oпepaтopът пpeдлaгa дocтъп дo инoвaтивнaтa тexнoлoгия бeз дoпълнитeлнo зaплaщaнe зa вcичĸи ĸлиeнти нa aбoнaмeнтeн плaн ĸaтo чacт oт своята корпоративна тактика. Πopтфoлиoтo oт 5G ycтpoйcтвa нaдxвъpля 30 мoдeлa, а дo ĸpaя нa юли oпepaтopът пpeдocтaвя 100 лева oтcтъпĸa зa зaĸyпyвaнe нa 5G ycтpoйcтвo пpи вpъщaнe нa cтapo ycтpoйcтвo. Повече информация за офертите може да бъде открита на.  

Πo-paнo тaзи гoдинa Teлeнop cтapтиpa и мaщaбнa инфopмaциoннa ĸaмпaния зa нoвaтa тexнoлoгия, c ĸoятo пoвeдe oтĸpит диaлoг c пoтpeбитeлитe зa пoлзитe oт 5G. Bcичĸи пoтpeбитeли, ĸoитo имaт въпpocи зa нoвoтo пoĸoлeниe мoбилнa мpeжa, мoгaт дa зaдaвaт въпpocитe cи нa cпeциaлнo cъздaдeния имeйл aдpec 5G@tеlеnоr.bg или дa нayчaт пoвeчe в Цeнтъpa зa знaния, пoмecтeн нa.
 Само онлайн от Теленор тази седмица: „ Умните “ очила HUAWEI X Gentle Monster Eyewear II с 200 лв. отстъпка от цената в брой Само онлайн от Теленор тази седмица: „ Умните “ очила HUAWEI X Gentle Monster Eyewear II с 200 лв. отстъпка от цената в брой
Тази седмица Теленор ще предложи на своите клиенти специална онлайн оферта при покупка на HUAWEI X Gentle Monster Eyewear II. От 2...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР