Всички готвачи и помощник-готвачи не мърдат от Нови хан и

...
Всички готвачи и помощник-готвачи не мърдат от Нови хан и
Коментари Харесай

Дори Не Е Подозирала, Че Й Кроят Подобен Удар! Преди Малко От Нова Телевизия Изгониха Гала! За Всеобщ Шок Любимата Водеща Е

Всички готвачи и помощник-готвачи не мърдат от Нови хан и от къщата отиват непосредствено в спонтанния ресторант, в чието студио до неотдавна се обитаваха Гала и Нана. Двете дами са преместени няколко зали по-надолу в телевизионния комплекс, написа " Шоу ".

Заради спецификата на кулинарното шоу се е наложило да се създадат огромни рокади, които в последна сметка не се усетиха по никакъв метод в ефир. Из коридорите на Нова дори се разяснява, че Гала била изключително удовлетворена от наложената смяна, тъй като по този начин съумяла да открадне няколко дни за отмора с обичания й Стефан, до момента в който другите се трудели заедно по местенето на фон, гримьорни и така нататък

Плевенчанката и възлюбеният й Стефан се отдадоха на отмора в Банско, а клюкарите незабавно откриха мотив да злословят. Мълвата гласи, че водещата на ‚На кафе “ е придобила тузарска планинска вила в затворен 5-звезден хотелски комплекс край Банско. Гала и гаджето й, който в последно време се изявява и като неин екранен сътрудник, неотдавна били притежатели на влиятелната хижа, разкриваща спиращи дъха гледки към Пирин планина.

Новият планински дом бил платен от тях през отминалата есен, като телевизионното семейство е броило към 300 000 лв. за парцела. Клюката гласеше, че неофициален брокер на парцела била колежката на Гала в Нова тв – синоптичката Никол Станкулова, която постоянно може да бъде засечена в зимния курорт. Красавицата издействала голяма отстъпка за водещата на „ На кафе ” от притежателите на комплекса, защото те били фамилни другари на бъдещия й свекър.

Гала и Стефан изтеглили заем за зимната си резиденция, който ще изплащат в идващите 10 години. Проверка на наш кореспондент откри, че Гала и Стефан не са закупили въпросния парцел, а единствено са отседнали в него за няколко дни, до момента в който е траело преместването на студиото им. Засега двамата живеят в жилището на Гала в столичния квартал „ Борово “ и нямат желание да влагат в недвижимо имущество.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР