Всички футболни клубове на Пловдив се обединиха и застанаха зад

...
Всички футболни клубове на Пловдив се обединиха и застанаха зад
Коментари Харесай

Футболните клубове в Пловдив искат голям стадион в града

Всички футболни клубове на Пловдив се сплотиха и застанаха зад концепцията стадион "Пловдив " да се трансформира в огромен футболен стадион, подобаващ за посрещане Световни и Европейски шампионати.

Това оповестиха на конференция кметът на Пловдив Иван Тотев и ръководителите на пловдивските футболни клубове, след извършена взаимна среща.

"Ако държавното управление реши стадион "Пловдив " да се трансформира в оборудване, уместно да посреща огромни международни конгреси, то той ще бъде употребен от всички футболни клубове в града. Пловдив желае да има такава спортна база, която да се употребява от всички футболни клубове ", сподели кметът на Пловдив Иван Тотев.

И добави, че в случай че се премине към построяването на напълно футболен стадион, то община Пловдив ще построи напълно нов съвременен лекоатлетически стадион, на мястото на ученическия стадион, както и писта за загряване. Сега следва 200 000 лв. от бюджета за стадион "Пловдив " да бъдат трансферирани за конкурс за лекоатлетически стадион, с цел да може да бъде определено най-подходящото и положително решение, добави отрасловия зам.-кмет Георги Титюков./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР