Всички футболисти в националния отбор на Сенегал прекрасно разбират значението

...
Всички футболисти в националния отбор на Сенегал прекрасно разбират значението
Коментари Харесай

Треньорът на Сенегал: Играчите разбират значението на срещата с Полша

Всички футболисти в националния тим на Сенегал прелестно схващат смисъла на първия мач на Световното състезание против Полша и са добре готови за мача, съобщи селекционерът им Алиу Сисе. Сенегал играе във вторник на стадион Спартак в съветската столица против Левандовски и сънародниците му.

" За мен е огромна чест да бъда на Световното състезание в качеството на старши треньор и аз се веселя на този миг. Да, аз съм единственият негър треньор на шампионата, само че цветът на кожата не играе никаква роля. Футболът- това е спортът, който сплотява целия свят. Ние сме добре готови за мача с Полша, прелестно разбираме смисъла на този мач. Нашият тим не е единствено Садио Мане. Разбира се, той е водачът и може да даде доста на тима, а също по този начин оказва помощ и на треньорския щаб, описа Алиу Сисе.

" Той (Садио Мане) е неповторим, тъй като вкара 20 гола за Ливърпул, и няма бранител, който да го опази. Но и Садио е зависещ на колектива. Той може да направи разликата във всеки един миг със собствен дрибъл или пас.

Самият Сисе беше капитан на тима от 2002-а година, който победи Франция в мача на откриването тогава. " Полша има някои доста положителни характерности, само че и съществени пропуски в отбраната. Именно от тези недостатъци считаме да се възползваме, добави експертът. " Нямаме комплекси, бъдете сигурни. ". Капитанът на отбора на Сенегал Шейх Куяте също наподобява оптимист и не се плаши от съперника.

" Много работихме в последните две седмици. Треньорът беше доста придирчив. А да играя на Световно състезание беше моя детска фантазия, която към този момент е на път да се осъществя. Сега към този момент ще играем за нашия народ. Ще се постараем да създадем положителни мачове и да ощастливим целия сенегалски народ. " Виждате какви тимове са тук, на Световното състезание. Ние също имаме забавни противници като Полша и Колумбия, само че ние също не сме за подценяване, добави още халфът на Уест Хам. Сенегал ще бъде без обичайния си краен бранител Салиу Сис, който се контузи. Той отпадна от Световното състезание поради контузия на глезена и празното място беше допълнено от Адама Мбенгуе. Всички останали са разполагаем за първата среща от Мондиала.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР