Всички фенове на марката, но и не само, очакват с

...
Всички фенове на марката, но и не само, очакват с
Коментари Харесай

Apple ще представи iPhone 14 на 7 септември

Всички почитатели на марката, само че и освен, чакат с неспокойствие новата серия смарт телефони на Apple. Тя най-вероятно ще е с името iPhone 14, а към този момент знаем и хипотетичната ѝ премиера. Журналистът от Bloomberg, Марк Гурман, цитира осведомени източници, които показват, че анонсът е плануван за 7 септември.

Освен това продажбите на смарт телефоните, най-малко в Съединени американски щати и някои други райони, ще стартират на 16 септември. За това подсказват данни от чиновници в магазин на компанията, които настояват, че са осведомени да чакат огромна продуктова премиера за тогава.

Apple обичайно показва новото си потомство смарт телефони през септември, като наподобява това ще е по този начин и тази година. Събитието ще е виртуално, поради пандемията, като към този момент са почнали записи за част от панелите в него.

Новата серия iPhone 14 най-вероятно ще включва четири модела – iPhone 14, 14 Max, 14 Pro и 14 Pro Max. Както е видно от компанията са решили да отстранена mini модела поради слаб потребителски интерес. Основните усъвършенствания ще забележим при Pro разновидностите с отвори в екраните, нов чипсет и 48MP основен датчик за главната камера.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР