Всички факти по газовите сделки, по цените на бензина и

...
Всички факти по газовите сделки, по цените на бензина и
Коментари Харесай

Борисов предал газовите сделки на Петков и Gemcorp на службите: Не се чуди къде съм, Кириле!

" Всички обстоятелства по газовите покупко-продажби, по цените на бензина и нафтата, по Джемкорп и така нататък на кабинета “Петков ” са предадени на проверяващите и по тях работят българските служби. Затова не се чуди къде съм, Кириле!
Това написа на персоналната си страница във Facebook водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, който отговори задочно на нелепите нападки на съпредседателя на " Продължаваме промяната " Кирил Петков защо го няма на делото, което Петков му заведе за клюка.

По думите на Борисов рано или късно Кирил Петков ще би трябвало да спре единствено да “говори ”, а да стартира и да “отговаря ”
Ето какво показа още Борисов:

" Корупцията и кражбите би трябвало да се демонстрират и проверяват. Всички обстоятелства по газовите покупко-продажби, по цените на бензина и нафтата, по Джемкорп и така нататък на кабинета “Петков ” са предадени на проверяващите и по тях работят българските служби. Затова не се чуди къде съм, КирилЕ! ".
Кирил Петков избра да отиде в съда вместо на връщането на мандата с претекста, че той е там, с цел да опровергае „ една огромна неистина, че той и Асен Василев са се обогатили от газови медиатори. "

Защитниците на Бойко Борисов желаеха отказ на правосъдния състав, защото имало изявления, че той е работил дружно с юриста на Кирил Петков, само че съдът не откри учредения за това.
Петков си потегли преди края на съвещанието, само че разяснява неналичието на Борисов.
След това употребява и профила си в обществените мрежи, с цел да попита къде е той: 

" Къде е Бойко Борисов? Няма го в правосъдната зала! Защо? Защото и той знае, че лъжите в тази зала имат действителни последствия. Днес аз съм тук освен поради грандиозните неистини на господин Борисов за газовите медиатори, които са безусловно погрешни, а тъй като с тези неистини той желае да открадне вярата на българските жители. Иска да открадне вярата на хората, че има български политици, които имат вяра, че никой не може да се обогатява от публичните средства. ", написа Петков.
Очаква се и позицията на юриста на водача на ГЕРБ.
Петков заведе делото за клюка през август 2022 година В желае му е записано, че са му породени неимуществени вреди, довели до накърняване на достолепието и репутацията му поради оскърбителен изказвания на Борисов. По думите на Петков - гражданският му иск е за 500 000 лева Съдът обаче призна за възможни 10 000 лева Нито една от двете страни не се яви персонално на първото съвещание.

 
Ицточници: " Епицентър ", Facebook
 
 
09 Яну 202334308 Яну 202319307 Яну 202357006 Яну 202362805 Яну 202338904 Яну 20232560КоментариМарк МЕТА Шикългрубер09 Яну 2023 14:59ч.
Боко Курво! Когато и да умреш ще е късно... Ти към този момент унищожи тая клета страна
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани04 Яну 20231300524 Дек 2022357806 Яну 2023100528 Дек 2022774
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР