Всички дишаме това писмо, защото мастилото в него е произведно

...
Всички дишаме това писмо, защото мастилото в него е произведно
Коментари Харесай

Кампания за чист въздух „Всички дишаме това писмо“

" Всички дишаме това писмо, тъй като мастилото в него е произведно от главните замърсители на въздуха, които навлизат в белите ни дробове всекидневно, а и постоянно виждаме, вглеждайки се в неразбираемия облик на Витоша ", споделят от фондация„ Въздух за здраве “.



доктор Александър Симидчиев

Според тях за поредна година се влиза в отоплителния сезон без информационна акция от страна на общината, която да осведоми за ограничения, които да бъдат признати единомислещо.На срещата присъсстваха доктор Александър Симидчиев,специалист по белодробни заболявания ид-р Калоян Геварa, експерт по психиатрия.



Столична Община

Присъстваха и други експерти от фондацията, които отговаряха на въпроси от медиите и показаха особено направеното писмо с мастило отизвлечени замърсяващи въздуха частици.„ Въздух за здраве “ е също по този начин и лекарска мрежа обединена от повишение качеството на живот на своите пациенти, като се опълчват на неефективни способи, водещи до в допълнение замърсяване на въздуха в градските и индустриални зони. Тяхната визия за функционални решения е:


Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР