Всички деца трябва да влязат в класната стая – в

...
Всички деца трябва да влязат в класната стая – в
Коментари Харесай

Красимир Вълчев: Всички деца трябва да влязат в класната стая, дори и чрез принуда

Всички деца би трябвало да влязат в класната стая – в учебните заведения и в детските градини. Родителите би трябвало да бъдат уверени в това – в случай че не могат да бъдат уверени, би трябвало да бъдат принудени. Това сподели в предаването "Лице в лице " по БТВ министърът на образованието Красимир Вълчев Красимир Вълчев е министър на образованието и науката. Роден е на 9... към профила.

Той посочи, че казусът е най-вече в фамилии с невисок учебен статус.

Мобилни групи от учители ще обикалят ромските махали за да прибират децата в учебно заведение. Тези групи ще включават представители на общините, на организацията за обществено подкрепяне, както и служители на реда. Изключително значимо е да обхванем децата в предучилищна възраст. Ще създадем всичко като страна, с цел да задържим децата в учебно заведение, акцентира министрът.

По думите му дефицитът тук-там в детските градини съвсем е преодолян.

Според Вълчев концепцията на Българска социалистическа партия "един учебник по предмет " е доста ангажираща. Трябва да има разнообразие, сподели просветителният министър.

Агресията е проекция на цялото ни общество. Предприели сме редица ограничения за нейното ограничение. Няма единна рецепта. Трябва да има повече психолози в учебните заведения, както и родителите и учителите да работят дружно, с цел да създадат децата по-добри, акцентира Красимир Вълчев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР